Skriv en bog og vind fodboldbilletter

Skriv en bog og vind fodboldbilletter

29 nov 2019

Via samarbejdet med læringsværktøjet Skriv og Læs kan du nu vinde fodboldbilletter og en eksklusiv oplevelse til OB – AaB den 9. december.

Odense Boldklub har indgået et samarbejde med den odenseanske softwarevirksomhed WriteReader om læringsværktøjet Skriv og Læs, der giver børn mulighed for at skrive personlige bøger om klubben og dens spillere.

Ved at skrive en bog om OB, kan du nu vinde fodboldbilletter og en eksklusiv oplevelse til OB – AaB den 9. december. Du deltager ved at følge vejledningen fra ob.dk/fans/familie/skrivoglaes, og opfylde følgende krav:

  • Bogen skal handle om OB
  • Bogen skal minimum bestå af seks sider
  • Bogen skal sendes som pdf (og helside) til bog@ob.dk inden torsdag den 5. december, hvor afsenderens navn og kontaktinformationer angives

Alle der deltager i konkurrencen vil efterfølgende få deres bog på ob.dk/fans/familie/skrivoglaes. 10 af bøgerne præmieres med billetter til OB – AaB, mens to heldige forfattere også præmieres med presseadgang til kampen, hvor de får mulighed for at skrive en bog om kampen og deres oplevelser, sammen med de øvrige journalister der dækker kampen.

Held og lykke.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik