- Skuffet og frustreret
Superliga

- Skuffet og frustreret

10 feb 2019

Læs reaktioner fra Casper Nielsen og Janus Drachmann efter søndagens nederlag.

Janus Drachmann:

Jeg synes, vi mangler mandsmod i forhold til at holde fast i bolden. Vi manglede energi og vi virkede, jeg ved ikke, om man kan sige bange, men de fik lov at dominere fra start af. Selvom vi havde aftalt, vi ville op og presse dem lidt. Vi lukker nogle dumme mål ind, og jeg er selv med i et par stykker. Jeg er sindssygt skuffet og frustreret over min egen præstation, men også vores indsats som hold. Det var ikke det, vi havde håbet på efter en fin opstart.

Planen var at vi ville op og stresse dem lidt, og vi lykkedes også med at få nogle bolderobringer, men kvaliteten i afleveringerne var bare ikke god nok. Vi må også sige, at FCK var effektive, og 6-1 ser ud af meget, men det var forskellen i dag, den var kæmpestor. Vi vidste, det ville blive svært, men jeg er skuffet over, at vi ikke præsterer noget mere, og vi ikke tør vise, hvem vi er, for det synes jeg ikke, vi får gjort.

I morgen når vi møder ind, skal vi kigge hinanden i øjnene, få snakket om det, for vi ved alle, hvad der gik galt. Vi skal vise, hvem vi er, når vi møder vejle på hjemmebane om en uge, for der skal et helt andet udtryk til. Alt snak om top seks kan vi pakke væk. Det handler om Vejle, og den kamp er virkelig vigtig.

Casper Nielsen:

Det var noget lort. Det er svært at stå og hive noget som helst positivt ud af det, når det resultatmæssigt ender, som det gør, og det er virkelig svært at sætte ord på lige nu.

Vi kom fint nok ud, og jeg var selv lige ved at få puttet den ind, men vi havde problemer med at finde løsninger mod deres pres, og vi var bare ikke gode nok på bolden. Det skal man være, hvis man skal have noget med fra Parken, og det var vi ikke. Så vi blev straffet af et godt hold. Men det gør rigtig ondt på stoltheden at tabe med 6-1.

Man har bare lyst til at gå hjem og lukke døren, og så få det banket dagens kamp ud af hovedet til i morgen. For det gør ondt. Det er resultatet der gør ondt, men resultatet kommer jo på baggrund af præstationen, der absolut ikke var god nok. Det gør ondt, for vi troede sgu på det, men endte med at få ørene i maskinen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik