Annonce
Annonce
Snart er der igen tilskuere på Nature Energy Park
Nyt fra OB

Snart er der igen tilskuere på Nature Energy Park

16 apr 2021
Annonce

Gældende fra den 21. april har Folketinget vedtaget at genindføre Superliga-ordningen, hvilket betyder, at der snart vil være tilskuere på Nature Energy Park igen.

Annonce

Det er en glædens dag i Odense, da størstedelen af Folketingets partier natten til fredag har besluttet at genindføre Superliga-ordningen, hvor der på Nature Energy Park vil være plads til 5000 fans fordelt på 10 sektioner, som alle har egen indgang, bod og toiletforhold.

- Vi har i lang tid arbejdet på at få genindført Superliga-ordningen, så det er en fantastisk nyhed, når vi snart kan have fans tilbage på tribunerne. Vi har savnet fansene, og den stemning de bringer, utrolig meget, så det bliver skønt at få dem tilbage på lægterne. Nu skal vi bare holde fast i den samme grundighed som hidtil, så vi alle beviser, at vi kan løfte opgaven, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Ordningen gælder fra onsdag den 21. april, hvilket betyder, at der til opgørene mod Lyngby Boldklub den 25. april, mod AaB den 7. maj og mod AC Horsens den 24. maj vil være stemning fra stribede fans på Nature Energy Park.

Vi vil løbende holde dig opdateret om adgang til kampene her på siden, på nyhedsbreve og på vores sociale medier.

Annonce