Sølvmedaljer til U13 i Jysk/Fynsk finale
Akademi, Nyt fra U13

Sølvmedaljer til U13 i Jysk/Fynsk finale

29 jun 2019

FC Midtjylland var lige en tand for stærke i den Jysk/Fynske finale, som blev spillet i dag.

U13-Liga, Finale i Jysk/Fynsk mesterskab
Lørdag d. 29. juni, kl. 14.00, Vinding
OB – FC Midtjylland 2-4 (1-2)
1-0 Magnus Andersen (8.)
1-1 FC Midtjylland (12.)
1-2 FC Midtjylland (18.)
1-2 FC Midtjylland (35.)
1-4 FC Midtjylland (58.)
2-4 Mikkel Søfeldt (60.)

Kampens forløb:
Vi må bare indrømme, at FC Midtjylland var klart bedst i første halvleg. De havde bedre energi og kørte bolden godt rundt. OB var en smule heldige med at komme foran ved Magnus Andersen, men så kom midtjyderne stormende.

Vi blev presset i bund, og det var fortjent, at vores modstandere kunne gå til pause med en 2-1 føring. I anden halvleg kom vi godt ud og lagde et fornuftigt pres. Det var faktisk en jævnbyrdig affære, men så scorede FCM desværre til 3-1 efter en standardsituation, og det punkterede lidt kampen for os.

Ikke at vi gav op, for den slags gør man ikke i en stribet trøje. Vi pressede på, men midtjyderne var farlige på deres omstillinger. Det var meget lige, men FCM slog til endnu engang på en af de chancer, der naturligt vil opstå, når det ene hold satser stort.

Mikkel Søfeldt fik dog scoret et enkelt mål for Striberne, så på den måde sluttede vi bedst af. Desværre kom vi aldrig tættere på, og så kan FC Midtjylland nu kalde sig Jysk/Fynske mestre.

Kommentar fra U13-træner Niklas Vincentz:
- Vi er lidt ærgerlige over, at vi ikke præsterer bedre. Vi vidste jo godt, at FC Midtjylland er gode. Men derfor havde vi håbet, at niveauforskellen havde været lidt mindre. Hvis vi skal være positive, så har vi været i denne finale og en i Holland samt semifinaler i Belgien og Portugal. Det er flot, men vi er da trætte af, at vi ikke har fået metal. Vi mangler lige det sidste, men det håber vi at kunne bygge på. Vi kan dog glæde os over, at vi vandt vores række, og at vores U12-hold med en U13- samt en U11-spiller vandt finalen i DBU Fyns U13 pokalturnering tidligere i dag,

OB’s holdopstilling:
Janus Land – William Kjersgaard, Max Andersen, Cornelius Olsson, Malte Hedegaard, Lauge Carstensen, Mikkel Merlin, Tobias Jensen, Nikolai Andersen, Elvar Petersen, Magnus Andersen

Bænken: Luca Vett, Magnus Nielsen, William Mahler

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik