Annonce
Annonce
Søndag får Troels Kløve overrakt Lands Mindepokalen
3F Superliga

Søndag får Troels Kløve overrakt Lands Mindepokalen

14 aug 2021
Annonce

110 kampe har Troels Kløve spillet i den stribede trøje, siden han i januar 2018 kom til klubben, og inden søndagens kamp mod Silkeborg IF hædres han på banen, da han tildeles Lands Mindepokal af vores moderklub.

Annonce

Erik Land, mangeårigt bestyrelsesmedlem og holdleder for førsteholdet i klubben har lagt navn til Lands Mindepokal, der siden 1970 er blevet delt ud af vores moderklub.

Pokalen tildeles en spiller på førsteholdet, som efter trænerens vurdering i det forløbne år har gjort sig fortjent til en hædersbevisning.

I år er valget faldet på Troels Kløve, og sportschef Michael Hemmingsen begrunder valget af Troels Kløve således:

- Troels er på mange måder overset både som person og fodboldspiller. Han er ærlig, han giver altid alt, han har, og han har stor betydning for omklædningsrummet. Han leder altid med eksemplet, han er hårdtarbejdende, og han er altid imødekommende for sine omgivelser, uanset om det gælder fans, sponsorer eller andre interessenter.

- Jeg synes, han fortjener noget anerkendelse for sin store indsats for klubben gennem mange år, og jeg er rigtig glad for, at en spiller der passer så godt ind i vores værdier, som Troels gør, får en velfortjent anerkendelse.

Troels Kløve vil blive overrakt vandrepokalen af sportschef Michael Hemmingsen samt amatørafdelingens formand, Claus Eder, umiddelbart inden kampen mellem OB og Silkeborg IF fløjtes i gang.

Vil du være med til at give Troels Kløve en klapsalve og noget velfortjent anerkendelse for sin store indsats, så kan du købe billet til kampen her.

Annonce