Sort søndag i Parken
Superliga

Sort søndag i Parken

10 feb 2019
Søndag d. 10. februar, 2019
F.C. København F.C. København FCK
6 - 1
OB OB OB

Det blev til den værst tænkelige start på forårssæsonen, da vi søndag aften tabte med 6-1 til FCK.

Superligaen, 21. runde
Søndag 10. februar kl. 18:00, Telia Parken
FCK – OB 6-1 (3-0)
22. min. 1-0 Nicolaj Thomsen
30. min. 2-0 Peter Ankersen
45. min. 3-0 Robert Skov
52. min. 4-0 Carlos Zeca
60. min. 4-1 Ryan Johnson Laursen
78. min. 5-1 Robert Skov
90. min. 6-1 Robert Skov

Gule kort:
FCK: 59. min. Nicolai Boilesen, 66. min. Denis Vavro
OB: 44. min. Janus Drachmann, 77. min. Ramon Leeuwin, 90. min. Marco Lund

OB’s holdopstilling:
Sten Grytebust – Ryan Johnson Laursen, Ramon Leeuwin, Jeppe Tverskov, Marco Lund, Jacob Barrett Laursen – Casper Nielsen (58. min. Julius Eskesen), Janus Drachmann (76. min. Mathias Greve), Troels Kløve – Nicklas Helenius, Bashkim Kadrii (58. min. Jens Jakob Thomasen)
Bænken: Oliver Christensen, Oliver Lund, Rasmus Festersen, Jens Jakob Thomasen, Julius Eskesen, Mikkel Desler, Mathias Greve

FCK’s holdopstilling:
Jesse Joronen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Andreas Bjelland, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk (80. min. Mohamed Daraby), Nicolaj Thomsen (69. min. William Kvist) – Pieros Sotiriou, Jonas Wind (80. min. Ahmed Daghim)

Kampens forløb:
Første kamp i foråret bød på den på papiret vanskeligste kamp i løbet af en sæson, da vi på udebane mødte FCK. Det var et lavtstående OB-mandskab, som begyndte i en 5-3-2 formation. Det gjorde, at der ikke var meget plads at spille på for hjemmeholdet, som havde svært ved at komme frem til chancer. Kampens første chance opstod efter et kvarters spil, og den var stribet.

Bashkim Kadrii spillede bolden i dybden med hælen, og Casper Nielsen stjal bolden fra Dennis Vavro, inden han skulle til at sparke mod mål. Uheldigvis gled midtbanespilleren, men han var hurtigt oppe og fik sendt en afslutning afsted, som gav et hjørnespark.

OB var stille og roligt ved at komme bedre med i kampen, men efter 22 minutter var det hjemmeholdet, der bragte sig foran på deres første chance i kampen. Rasmus Falk brød igennem på højrekanten og smed herefter bolden ind i feltet. Ramon Leeuwin forsøgte at sende den væk, men fik ikke ordentligt ram på bolden, og så lå den pludselig for fødderne af Nicolaj Thomsen, som bankede den i kassen.

Otte minutter efter blev det endnu værre, da Peter Ankersen snød Jacob Barrett, inden han tog et træk ind mod midten og sparkede bolden ind i modsatte side af målet til 2-0. I sidste minut af første halvleg gjorde Superligaens topscorer det til 3-0, da han sparkede et frispark i kassen.

Anden halvleg var bare syv minutter gammel, inden Grytebust igen måtte hente bolden ud af nettet. En aflevering fra Jacob Barrett Laursen til Grytebust blev for kort, og så tacklede Carlos Zeca bolden ind i målet til en københavnsk 4-0 føring.

En time inde i kampen fik OB så pyntet lidt på resultatet ved Ryan Johnson Laursen. Et hjørnespark blev forlænget ved forreste stolpe, og i bageste område af feltet headede Marco Lund den ned for fødderne af Ryan Johnson Laursen, som sikkert sparkede bolden ind.

Med ti minutter tilbage af kampen viste Robert Skov endnu en gang prøver på sin voldsomme sparketeknik, da han igen scorede direkte på frispark. I overtiden blev FCK så tildelt et straffespark, og Robert Skov sparkede det sikkert ind, så endte det med en lussing på hele 6-1 i forårets første runde, og der er fortsat et enkelt point op til en plads i top 6.

Næste kamp:
Søndag 17. februar kl. 14:00, OB – Vejle, Nature Energy Park

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik