Annonce
Annonce
Spændende opgør i vente mandag
3F Superliga

Spændende opgør i vente mandag

29 maj 2020
Annonce

Vi plejer at spille meget lige kampe mod AGF, så der lagt op til et brag af en kamp på mandag.

Annonce

Endelig skal vi igen spille kamp i 3F Superligaen, når vi mandag aften kl. 20 møder AGF på udebane. Derfor har vi naturligvis set nærmere på, hvordan statistikkerne ser ud, når vi møder den aarhusianske gymnastikforening.

- Samlet set har vi mødt AGF hele 76 gange i Superligaen. Vi har vundet 32, de har vundet 24, og 20 gange er det endt uden vinder. I Aarhus er det jævnbyrdigt; i og med at de har 14 sejre, 13 er endt uafgjort, og vi har 12 sejre.

- AGF har dog gang i deres bedste sæson længe. De indtager en aktuel tredjeplads i 3F Superligaen, og sidst de endte så højt i tabellen var tilbage i år 1996/97 – og i hele fem af de seks foregående sæsoner er vi sluttet foran dem i tabellen.

- Når kampen fløjtes i gang, er det hele 86 dage siden, vi sidst spillede en betydende fodboldkamp, da det blev 1-1 på udebane mod SønderjyskE i 3F Superligaen.

- AGF tyvstartede efter coronapausen, da de torsdag aften spillede 1-1 hjemme mod Randers FC.

- Siden år 2001 har vi spillet fem udebanekampe i juni måned i landets bedste række. Her er det blevet til tre sejre, en uafgjort og blot et enkelt nederlag.

- Issam Jebali har været direkte impliceret i fire OB-scoringer i den igangværende sæson, og tre af dem har været på udebane.

- Kampens dommer bliver Jørgen Daugbjerg Burchardt, som tilbage i februar fik kåringen som årets bedste danske fodbolddommer i år 2019. 17 gange har Jørgen Daugbjerg Burchardt passet fløjten i en OB-kamp, og her har vi vundet seks, tabt ti og en enkelt gang forladt banen efter en kamp, der ikke fandt en vinder.

- Når vi har været udebanehold med Jørgen Daugbjerg Burchardt som dommer, har vi tabt syv af nu kampe. Én gang har vi vundet, og en gang er det blevet uafgjort.

- I fire af vores fem seneste udebanekampe hvor Burchardt har passet fløjten, er hjemmebaneholdet blevet tildelt et straffespark (FCK december 2019, FCM december 2018, Randers maj 2017 samt Lyngby juli 2016).

- Til kampen mod AGF må vi se bort fra Jeppe Tverskov, som desværre er ude med karantæne på grund af den advarsel han pådrog sig mod SønderjyskE d. 8. marts.

- Siden AGF’s seneste oprykning til 3F superligaen har vi spillet fem udebanekampe mod dem. Her er det blevet til to sejre til hvert mandskab og en enkelt uafgjort kamp.

- Målscoren er også helt tæt, idet begge mandskaber har scoret syv mål i de fem kampe.

- Aarhusianerne vil nok gøre klogt i at holde et ekstra øje på Troels Kløve. Han har scoret tre mål i de to seneste udebanekampe mod dem.

- En anden spiller de for deres egen skyld bør holde øje med, er Moses Opondo, som har scoret i vores to træningskampe i maj måned; ligesom han scorede det seneste OB-mål mod AGF.

- AGF har haft en stærk defensiv i den igangværende sæson, hvor de har lukket 26 mål ind, hvilket kun FCM har gjort bedre. Vi har indkasseret to mål mere, og vi har statistisk set det fjerdebedste forsvar i ligaen.

Annonce