Annonce
Annonce
Spil dig til dit sponsorniveau med den nye OSE Simulator
Business

Spil dig til dit sponsorniveau med den nye OSE Simulator

16 mar 2022
Annonce

Med vores nye platform, OSE Simulator, har det aldrig været nemmere - og sjovere - at danne sig et overblik over mulige netværk og sponsorater i Odense Sport & Event.

Annonce

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nyskabende platform, OSE Simulator, som på blot to minutter hjælper dig med at blive klogere på vores sponsormuligheder i Odense Sport & Event.

- Vi har længe set frem til at lancere denne platform, som vi ser som et innovativt og nytænkende redskab, der gør det nemt at blive klogere på mulighederne og fordelene som sponsor i Odense Sport & Event. Vi håber, den vil give et anderledes overblik, så man på en sjov måde kan lære om alle ydelserne, vi tilbyder, siger Claus Madsen, der er salgschef i OB.

OSE Simulator er inspirerede af fænomenet gamification, som tager udgangspunkt i at anvende elementer fra spil i sammenhænge, der ikke har noget med spil at gøre. Vi forsøger derigennem at skabe en anderledes og interessant oplevelse for mulige sponsorer og samarbejdspartnere, når de på ob.dk undersøger vores mange tilbud af netværk og sponsorater.

- Vi ser en udvikling i købsadfærden, som ligger mere og mere på et online plan, og derfor har vi forsøgt os med en nyskabende platform, som understøtter denne udvikling. Vores sponsorsimulator er dermed også en del af den digitalisering, som er fundamentet for strategien, vi præsenterede i sommer. Platformen understøtter alle devices, og det har dermed aldrig været nemmere at danne sig et overblik over vores netværk og sponsorater, siger Claus Madsen.

Ved hjælp af gamification har vi udarbejdet en sjov og spændende platform, som samtidig kan gøre dig klog på sponsormulighederne i OB. Simulatoren sikrer, at du kan skabe dig et overblik over, hvilke pakker, ydelser, niveauer eller sammensætninger der er relevante for dig.

- Vi bestræber os selvfølgelig på, at simulatoren er så tæt på 100% korrekt som muligt, men det er ikke noget, vi kan garantere. Vi sidder derfor klar til at hjælpe dem, som har fundet simulatoren interessant og hjælpsom, og som dermed har fået øjnene op for mulighederne ved et sponsorat, og er klar til at blive en del af det stribede erhvervsfællesskab, siger Claus Madsen.

Du kan allerede nu prøve kræfter med OSE Simulator lige her

Annonce