- Spillerne er knivskarpe
Førsteholdet

- Spillerne er knivskarpe

14 maj 2020

Jakob Michelsen er imponeret over spillernes selvdisciplin, der har hjulpet til, at træningen hurtigt kunne blive både taktisk og med bold.

Superligatruppen har nu været tilbage på træningsbanen i en uge, og selvom spillerne har været hjemsendt på lønkompensation i en måneds tid inden da, har spillerne været gode til at holde formen ved lige, og det sætter Jakob Michelsen pris på.

- Det har været superdejligt at komme i gang igen. Spillerne har holdt sig godt i gang, så vi kunne hurtigt komme i gang fysisk og taktisk. Spillerne er knivskarpe, og det betyder, at vi ikke behøver at have bekymringer i forhold til deres fysiske kapacitet. Nu glæder vi os til at spille kampe igen, selvom det desværre bliver uden tilskuere, siger cheftræner, Jakob Michelsen.

Pausen fra træningsbanen har medført god forberedelsestid og fordybelse uden for banen.

- Coronakrisen har givet tid til fordybelse, og vi har kunnet forberede os grundigt ved at se egne kampe og lade os inspirere af andre kampe. Vi har før trænet omstillinger på træningsbanen, men dette har gjort os omstillingsparate på en helt ny måde, hvor vi ikke vidste, hvornår 3F Superligaen starter op igen. Nu ved vi endelig, at det er den 1. juni, det går løs, siger Jakob Michelsen.

Superligabolden ruller igen mandag den 1. juni kl. 20.00, hvor vi gæster AGF.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik