Spillerreaktioner efter 2-2 kampen
Superliga

Spillerreaktioner efter 2-2 kampen

22 jul 2018

Læs reaktioner fra Tverskov, Jacobsen og Helenius efter søndagens uafgjorte kamp mod SønderjyskE.

Jeppe Tverskov:
Det er en kamp, som vi har prøvet før. Det er et hold, der står godt defensivt. Vi får en succesoplevelse i dag med at komme tilbage fra en kamp, hvor vi kommer bagud med to mål. Det tror jeg næsten ikke, at vi har prøvet i min tid i klubben, så det giver lidt.

De får nogle lidt dumme mål, og det er lidt et slag i hovedet, fordi vi egentlig føler, at kampen bølger en lille smule. Så man kan ikke helt forklare, når det er to tekniske fejl, som vi kommer bagud på, men man kan ligge noget i, at vi kommer tilbage igen. Vi synes også, at det var fortjent, at vi i hvert fald fik et point i dag.

Anders K. Jacobsen:
Det er en forfærdelig første halvleg, vi leverer. Sønderjyske har let ved at komme til deres ting og har fuldstændig styr på halvlegen. Vi kommer fuldstændig anderledes ud til anden halvleg og kommer op og står med ét point nu. Det var en succes, eftersom vi sad inde i pausen og var bagud med to mål.

I det store hele er det ikke godt nok, men det er fint med et comeback, og det skal forhåbentlig give os noget. Vi ændrer systemet, og det betyder meget for os, at vi får samlet andenboldene op. Så får vi et mål i 58. minut, og mål ændrer bare fodboldkampe. I dag var det selvfølgelig dejligt, at vi trods alt får det uafgjorte resultat.

Nicklas Helenius:
Vi starter godt ud de første ti minutter. Trykket er, som vi har aftalt det. Jeg får så ikke dækket ordentlig op ved det første mål, hvor jeg egentlig føler, at jeg har kontrollen. Derfor må vi slet ikke gå ned og glemme vores aftaler, som vi gjorde det lidt i første halvleg.

Vi får sadlet om i første halvleg og kæmpet os tilbage, og det skal vi have ros for. Vi står sammen som hold i anden halvleg og kæmper alt, hvad vi kan. I anden halvleg fik vi fansene med os, og det skal vi helt sikkert tage med, fordi vi nu er på tavlen, og det var vigtigt for os.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik