Annonce
Annonce
Sportschefen: OB skal i top seks
Førsteholdet

Sportschefen: OB skal i top seks

11 sep 2020
Annonce

En ny 3F Superligasæson står for døren, og vores sportschef Michael Hemmingsen sætter her tonen, inden det går løs på søndag.

Annonce

Der findes ikke mange ting, der er bedre end en fodbolddag på Nature Energy Park, og heldigvis fløjtes den nye sæson i 3F Superligaen i gang søndag, når vi møder FC København med kampstart kl. 18.00.

Vi har derfor sat vores sportschef Micheal Hemmingsen stævne, så I kan få en dugfrisk rapport om tingenes tilstand i OB.

Hvad er OB´s ambitioner for den kommende sæson?

- Vi går helt klart efter at komme i top seks. Det lykkedes ikke sidste sæson, men vi var alligevel tæt på at ende med europæisk fodbold, og året inden var det til allersidst, at det glippede, men vi nåede at blive nummer fem, hvilket var det bedste resultat i mange sæsoner. Det bestyrker mig i, at vi bør betragte os som et top seks hold, og jeg er overbevist om, at vi sagtens kan nå den målsætning i denne sæson.

Hvad betyder det for vores transfervindue?

- Det lukker jo først d. 5. oktober, så der er et stykke tid til. Jeg synes dog, at vi har en meget fin trup, hvor der er konkurrence på alle pladser. Hvis vi ser helt nøgternt på det, så er vi måske lidt sårbare på vores backs, og hvis der kommer skader, skal vi også handle. Men vi vil kun købe ind, hvis vi føler, at det for alvor kan styrke os eller som sagt ved en langvarig skade.

Nu er du selv inde på skaderne. Hvordan står vi der?

- Som alle ved, så har vi været plaget en hel del, siden spillerne kom tilbage fra coronapausen. Det har været utilfredsstillende for både spillere, trænere fysisk stab, og ja, alle omkring klubben og ikke mindst vores fans. Medierne har også haft deres bevågenhed på det. Faktisk så meget, at man åbenbart ikke har haft tid til at ringe for en kommentar, inden man udgiver sin artikel. Nu kan vi så konstatere, at langt de fleste af spillerne er på græs, så det går heldigvis fremad på den front.

Vores U19-spillere var rigt repræsenteret på vores førstehold i sidste sæson. Skal de have lige så meget spilletid i denne?

- Hvis man er god nok, så spiller alder ingen rolle. Men de var selvfølgelig med til at dække nogle positioner, hvor vi var sårbare grundet skader i sidste sæson. Vi har et fantastisk godt akademi med både dygtige trænere og spillere, og jeg er sikker på, at vi får endnu flere at se på vores førstehold. Lige nu er Max Fenger, Tarik Ibrahimagic, Christian Vestergaard og Ramus Nissen rykket op, og det giver håb for andre, at det kan lade sig gøre.

Vores første testkamp var mod Assens FC, som er med i Øens Hold-samarbejdet. Får vi flere af den slags kampe fremover?

- Det er klart, at coronaen satte en stopper for vores kampe mod Øens Hold-klubber, og det er virkelig ærgerligt. Vi sætter en stor ære i at komme ud til så mange klubber som muligt, for det er virkelig et unikt samarbejde, vi har gang i. Vi har jo fået en del spillere til Ådalen på den konto, og vi nyder at komme ud til klubberne og spille og snakke fodbold. Vi håber på, at der snart er mulighed for at tage ud igen.

Har du en hilsen til vores fans, inden det går løs på søndag?

- Jeg vil gerne takke for den enorme opbakning vi møder i Odense, på Fyn og også andre steder i landet. Vi har lige været til et arrangement i København, hvor der var masser af stribede tøjer, og det varmer en gammel OB-spiller at se den slags.  Jeg håber, at vi får den samme fællesskabsfølelse og sammenhold, som jeg har oplevet, siden jeg trådte til, for det bærer helt sikkert klubben fremad. Uden vores fans er vi intet, og kærligheden til Striberne vil aldrig blæse væk i denne by.

- Jeg glæder mig så meget til den nye sæson, og jeg er sikker på, at vores fans vil hjælpe os til sejre og støtte i de hårde tider. Jeg holder meget af ”Sammen for klubben. For byen. For altid”, for det giver et meget godt billede af, hvor vi står, og det skal vi vise allerede på søndag.

Vil du ind og se OB-FC København søndag kl. 18, kan du købe billet her.

Vil du se godt ud i stribet, kan du købe den nye trøje her.

Annonce