IMG_3241

04.11.2019 15:52

Reserverne spillede en flot kamp, men manglede den sidste effektivitet, da det mandag blev til 1-1 på udebane mod SønderjyskE i Reserveligaen.

Reserveligaen
Mandag 4. november, kl. 13.00, Haderslev
SønderjyskE – OB 1-1 (0-0)
0-1 Mikkel Hyllegaard (76.)
1-1 Artem Dovbyk (77.)

Der var fuld knald på både blæst og regn fra første fløjt, da vi mandag eftermiddag gæstede SønderjyskE i Reserveligaen. Heldigvis var der også fuld knald på fra begge mandskaber, der formåede at byde hinanden godt op på en hurtig bane, der indbød til hurtigt spil og nærkampe med masser af power, som blandt andet Oliver Lund viste prøver på af et par omgange.

Kampens første reelle afslutning kom først efter et par og tyve minutter, da Anders K. Jacobsen trykkede af fra kanten af feltet, men han måtte se sin afslutning snige sig forbi den fjerneste opstander.

Kort efter var det Mathias Greve, der gled igennem sønderjydernes forsvar, men afslutning blev reddet af målmand Mirkovic. Riposten havnede for fødderne af AK, der hurtigt trykkede af. Det lignede en scoring, men en heroisk forsvarsaktion fra SønderjyskE gjorde, at stillingen fortsat var 0-0, da han inde på stregen kastede sig ind i boldens bane og reddede forsøget fra OB-angriberen.

Herefter fik SønderjyskE er par optræk til muligheder i form af nogle flade indlæg, som Sayouba Mandé stærkt kom ned og tog sig af, så de ikke for alvor blev farlige i løbet af de første 45 minutter, som endte uden scoringer.

Fra anden halvlegs start var det igen Striberne, der satte sig på kampen, men ligesom i første halvleg manglede Henrik Hansens tropper lige de sidste marginaler, da de igen måtte se et forsøg blive reddet inde på stregen.

Efter 76 minutters spil fik vi så langt om længe den fortjente OB-scoring, og det var indskiftede Mikkel Hyllegaard, der stod bag den. Julius Eskesen sendte et frispark ind i det forreste område af straffesparksfeltet. Her kom Hyllegaard stormende, og han stangede flot bolden i kassen til fynsk føring.

Desværre holdt føringen kun et enkelt minut, da Sønderjyderne i det efterfølgende minut fik sat en omstilling sammen, som endte med et indlæg, som Artem Dovbyk tæt under mål kunne sparke i nettet.

OB havde i det sidste kvarter yderligere to store chancer, hvor sejren kunne være kommet i hus, men først måtte Hyllegaard se sit forsøg blive reddet, mens Mathias Greves afslutning lige akkurat sneg sig forbi opstanderen.

Derfor endte det med et enkelt point til hver i en underholdende kamp, hvor Striberne viste sig som det stærkest spillende hold.