IMG_9561

01.05.2022 17:50

U-19 drengene formåede på en varm lørdag eftermiddag at udbygge deres sejrsstime, da de hjemme slog AGF.

3-1 Charly Nouck Horneman (84.)

Lørdag eftermiddag skulle U19-drengene møde AGF hjemme i Ådalen, og kampen startede perfekt for Striberne.

Der var nemlig bare spillet tre minutter, da Luca Kjerrumgaard fik headet OB på 1-0. Målet blev grundlagt af et velspillet angreb, som blev afsluttet af et hårdt svævende indlæg ude fra venstre side, der fandt dagens første målscorer.

Efter knap 30 minutter var status i kampen, at OB sad på det meste af spillet og kom frem til flere farlige indlæg og indlæg ind i feltet; men de store chancer udeblev, og 2-0 målet måtte vente på sig.

På trods af dominansen i første halvleg var det AGF, der kom bedst fra start i anden halvleg, da de med et godt eksekveret hjørnespark fik udlignet. Heldigvis gjorde udligningen ikke, at OB overlod initiativet til AGF, men derimod fik de presset dem længere tilbage på deres halvdel.

Det gav pote godt ti minutter efter udligningen, da Tobias Augustinus-Jensen med et skarpt skud i det korte hjørne bragte OB tilbage på sejrskurs.

Efter 75. minutter var det tæt på at blive 3-1, da Luca Kjerrumgaard fik driblet sig forbi sine oppassere og kom fri mod målmanden. Desværre var skuddet lige på målmanden, der sendte bolden til hjørnespark.

Målet til 3-1 kom otte minutter før tid, da indskiftede Charly Nouck Horneman blev spillet fri i dybden og lobbede den frækt over modstanderens målmand, der måtte se bolden trille i mål. Målet var også den sidste chance i kampen, og dermed kunne Striberne tage alle tre point.