Annonce
Annonce
STARTOB-samarbejdet vokser sig større
Business

STARTOB-samarbejdet vokser sig større

04 maj 2022
Annonce

Den 15. maj skyder vi STARTOB 2.0 i gang, og samarbejdet vokser sig nu endnu større, da vi har inviteret flere iværksætterhuse og startup-virksomheder til at deltage.

Annonce

Tilbage i 2020 startede vi initiativet STARTOB med god hjælp fra Tanken16 og Coworking Plus. Sidenhen har STARTOB etableret sig som en klar profil i det fynske iværksættermiljø, og vi har nu også udvidet samarbejdet med endnu flere iværksætter-hubs som SDU Entrepreneurship Lab, Visti Unlimited, Syddanske Forskerparker, Preflight, Odense Robotics.

- Den 15. maj skyder vi STARTOB 2.0 i gang, og her vil vi fremover række endnu længere ud med et Øens Hold for iværksættere. Vi kalder det ”Øens Hub”, da vi har inviteret endnu flere iværksætterhuse og startup-virksomheder til at deltage i vores events, siger Claus Madsen, der er salgschef i OB.

Ny facilitator fra podcasten ”Iværksætterhistorier”

Udover at vi har inviteret flere iværksætter-hubs til at deltage i vores STARTOB-events i 2022, så har vi også været så heldige at tilknytte en af det danske iværksættermiljøs mest anerkendte profiler i skikkelse af foredragsholder Mark Anthony, som er vært på den populære podcast ”Iværksætterhistorier”.

- Vi er stolte over at kunne præsentere så markant en iværksætterprofil som Mark Anthony til vores kommende STARTOB-events i 2022. Her vil Mark agere vært og moderator til vores tre årlige startupnetværksevents, fortæller Claus Madsen.

- Udover at være central i forhold til afvikling af STARTOBs events, vil Mark Anthony hver gang selv indlede med et underholdende, udfordrende og inspirerende indspark, der har relation til dagens specifikke emne, inden han bliver efterfulgt af de fire til seks pitches, startupvirksomhederne får mulighed for at byde ind med.

Company Match Up til STARTOB

Initiativet er dog ikke kun spændende for nye iværksættere, da eksisterende samarbejdspartnere via OS&E Sponsor-app’en nu også får mulighed for at tilmelde sig, når der bliver pitchet emner, som de synes er spændende.

- Initiativet giver desuden adgang til vores attraktive sponsornetværk, hvor vi stræber efter at udvikle et innovativt og kreativt miljø, hvor det er muligt at skabe gode oplevelser og unikke forretningsmuligheder på tværs af de deltagende virksomheder, siger Claus Madsen.

- Det er planen, at vi vil afvikle fire STARTOB-events årligt til vores hjemmekampe i 3F Superligaen, hvor vi afholder Company Match Up for startup-virksomheder, der matches med OB’s netværk. Her udvælger og matcher vi startups med relevante sponsorer, så vi kan skabe dialog og informationsudveksling på en uformel facon over god mad og endnu bedre fodbold.

STARTOB samles næste gang søndag den 15. maj, inden OB spiller superligakamp mod SønderjyskE hjemme på Nature Energy Park.

Annonce