STARTOB starter op igen
Business

STARTOB starter op igen

03 aug 2020

Få dage før STARTOB skulle gå i luften, blev Danmark lukket ned som følge af COVID-19, men nu spilles der igen 3F Superliga med tilskuere på tribunerne, og det er dermed også muligt at realisere planen om at bringe etablerede netværkere sammen med Odenses iværksættermiljø.

I starten af 2020 startede OB et innovativt samarbejde med Tanken 16, der under navnet, STARTOB, skal hjælpe til at udvikle og dyrke de fynske startups, og efter en uforudset corona-pause starter initiativet nu op igen.

- Målet med STARTOB er at introducere iværksætterne for nogle af de succesrige virksomheder i OB’s eksisterende netværk og at give unge startuppere lejlighed til at knytte værdifulde kontakter. Samtidigt kan de etablerede virksomhedsejere blive introduceret for nye inputs og spændende ideer, siger Johnny Killerup, direktør i Converzion, mens Torben Frigaard, bestyrelsesformand i Converzion, bakker ham op:

- Initiativet skal bringe ny viden og inspiration for startups og eksisterende virksomheder gennem samarbejde, investeringer og involvering i bestyrelsesarbejde eller advisory boards.

Tanken 16 er et univers for startups og investorer, og allerede tirsdag den 18. august vil OB’s netværk få en forsmag på STARTOB, når Tanken 16 er vært for netværksgruppen NETOB.

STARTOB vil også komme i spil til en række af OB’s hjemmekampe, når der etableres Business Tables, hvor fem startups møder fem erfarne erhvervsledere til gensidig information og inspiration om mulige samarbejdsflader.

Du kan læse mere om STARTOB her.