Annonce
Annonce
StartOB vinder bronze til SPOT:ON Activation Award 2020
Business

StartOB vinder bronze til SPOT:ON Activation Award 2020

19 nov 2020
Annonce

Torsdag eftermiddag blev vinderne af SPOT:ON Activation Award 2020 kåret, og her gik bronzemedaljerne af den prestigefyldte pris til STARTOB, der er et samarbejde mellem Converzion og OB.

Annonce

Årets vindere af SPOT:ON Activation Award 2020 er nu offentliggjort, og mens New Relevance / BIG og Microsoft / Real Dania med ”Klimatopmøde I Minecraft” løb med førstepladsen og hummel og Everton F.C. med ”More Than Eleven” løb med andenpladsen, kunne Converzion og OB med ”StartOB” lade sig hylde på tredjepladsen.

Om kåringen siger juryen:

- Tredjepladsen i Activation Award 2020 går til et partnerskab, som har til formål at skabe øget vækst og forretning i det regionale erhvervsliv.

- For iværksættere kan det have meget lange udsigter at blive en del af de ofte stærke netværk, der er omkring professionel sport. Med partnerskabet rækker det etablerede erhvervsliv - via partnerskabet - ud til start ups og mindre virksomheder med tilbud om hjælp, viden og inspiration gennem samarbejde, investeringer og involvering i bestyrelsesarbejde eller advisory boards. 

- Målsætningen omhandler udvikling og vækst for en hel region – som partnerskabet og iværksættere skal være med til indfri. Det er både BTB og CSR på én og samme tid, og noget som mange andre rettighedshavere med større eller mindre erhvervsnetværk nemt kan lade sig inspirere af.

STARTOB er et innovativt samarbejde mellem OB og Converzion, der hjælper til at udvikle og dyrke de fynske startups. Initiativet skal bringe ny viden og inspiration for start-ups og eksisterende virksomheder gennem samarbejde, investeringer og involvering i bestyrelsesarbejde eller advisory boards.

Annonce