Statistik inden AaB-OB
3F Superliga

Statistik inden AaB-OB

16 okt 2019

Fredag aften gælder det AaB i Aalborg, når Striberne igen skal på jagt efter tre point.

Superligabolden ruller igen, og vi spiller den første kamp i 13. runde, hvor vi tager på besøg i Aalborg.

Det er i den grad et sted, som vi kan lide at komme. De seneste fire gange, vi har passeret byskiltet på vej hjem til Fyn, er vi draget afsted som ubesejrede. Tre sejre og en uafgjort har vi tilkæmpet os, og det lover godt forud for denne kamp.

Tager vi pokalkampen mod Otterup med, så er vi inde i en stime på tre sejre i træk, hvor både FC Midtjylland ude og senest AC Horsens hjemme har lagt rygge til nederlag i 3F Superligaen.

De seneste to udekampe, mod FC Midtjylland og Silkeborg IF, har givet sejre, og rammer vi tre på stribe, så vil det være første gang siden maj 2015, at vi præsterer så godt på fremmed græs.

Vi er også gode til at holde buret rent, når vi har været væk fra Fyn. De seneste tre udekampe har givet clean sheets til ”Gribben fra Kerteminde” og resten af holdkammeraterne.

Også i den anden ende har vi været flyvende. Således er der banket otte mål ind i de seneste fire kampe, hvilket gør os til det tredjemest scorende hold i ligaen i den periode.

Bashkim Kadrii er glad for at være i OB, men han kan åbenbart også godt lide at komme på besøg. I hvert fald har han været involveret i vores seneste fire scoringer ude med tre mål og en assist.

Lad os håbe, at han og drengene kan fortsætte det gode spil og ditto resultater, når vi møder AaB fredag kl. 19 på Aalborg Portland Park. Kan du ikke se kampen i udebaneafsnittet, så kan du følge den på vores live-twitter her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik