Statistik inden årets sidste kamp
3F Superliga

Statistik inden årets sidste kamp

12 dec 2019

Vi har aldrig tabt i vores legendetrøje, vi har aldrig tabt til FCK, når Jørgen Daugbjerg Burchardt har været dommer, ligesom vi aldrig har tabt en 3F Superligakamp den 16. december. Statistikken ser glimrende ud, inden det mandag gælder årets sidste kamp!

Når det mandag aften gælder FCK på udebane i årets sidste kamp, venter der et opgør mod et hold, mange mener, vi historisk set har det svært mod. Alligevel tyder alle statistikker på, at der er håb forude for Striberne. Vi spiller nemlig i vores legendetrøje, der hylder Miraklet i Madrid, og når vi spiller i den, så er statistikkerne helt anderledes.

Vi har spillet én kamp i legendetrøjen, og det er endnu ikke blevet til nederlag. Samtidig har vi ikke lukket mål ind i trøjen.

Vi har i den igangværende sæson ikke tabt i Parken, mens FCK heller ikke har slået os på deres hjemmebane i 3F Superligaens 2019/20-sæson.

Kampen bliver historisk, da den spilles den 16. december. På den dato har vi aldrig tabt en fodboldkamp i 3F Superligaen.

Kampens dommer bliver Jørgen Daugbjerg Burchardt. Han har aldrig før dømt en kamp mellem OB og FCK, så i den sammenhæng er vi også ubesejrede mod FCK. Sidst vi havde ham som dommer, der vandt vi med 2-1 over Hobro. Seneste gang han dømte FCK, der tabte de 3-1 på Brøndby Stadion, og Rasmus Falk fik rødt kort.

Når det kommer til mål på direkte frispark, er vi bedre end FCK i den igangværende sæson. En enkelt gang har vi scoret på direkte frispark, da Bashkim Kadrii gjorde det i Silkeborg. FCK har endnu ikke scoret på direkte frispark.

FCK har i denne sæson haft 229 afslutninger mod sig. Det er hele tre mere end os, som blot har tilladt 226 afslutninger fra vores modstandere.

Sidst vi mødte FCK på udebane i en sort og gul trøje, vandt vi med 2-1. Det var i pokalfinalen i 2007, da Bechara og Martin Borre scorede vores mål.

I denne sæson har vi spillet til nul otte gange, og Oliver Christensen står dermed noteret for otte clean sheets. FCK har i løbet af sæsonen brugt to forskellige målmænd, som tilsammen står noteret for seks clean sheets.

Vores topscorer er Bashkim Kadrii, og han står noteret for ti mål i 3F Superligaen. FCK’s topscorer er Dame N’Doye, som kun står noteret for otte mål.