Statistik inden Hobro IK – OB
3F Superliga

Statistik inden Hobro IK – OB

21 aug 2019

Fredag aften spiller vi ude mod Hobro IK, og her får du lidt statistik inden opgøret på DS Arena

I superligaregi har Striberne spillet mod nordjyderne ti gange. Fem gange har vi taget de tre point, tre gange er det endt uden en vinder og to gange har Hobro IK vundet

I denne sæson af 3F Superligaen har Peter Sørensens tropper haft svært ved at sætte en prop i defensiven. Nordjyderne er endnu ikke gået fra banen uden at have indkasseret minimum et mål. Derfor har Jesper Rask heller ikke holdt buret rent, hvilket er noget, Oliver Christensen har prøvet to gange.

Indtil nu har Striberne været gode til at åbne modstanderens defensiv. Vi har i de første seks runder skabt 62 chancer, og det er blandt de seks bedste i 3F Superligaen. Hobro IK har derimod skabt næsten 20 chancer færre end os, hvilket placerer dem tredjesidst i statistikken.

Hvis man vender blikket mod, hvor meget de forskellige superligahold har haft af boldbesiddelse i de første seks runder, så er holdet fra Nordjylland placeret i den helt tunge ende af statistikken. Hobro IK har kun haft bolden 40,9 % af tiden, hvilket kun er marginalt bedre end AC Horsens og Randers FC, der har haft bolden mindst af alle hold.

Ramon Leeuwin har lavet særdeles mange pasninger i den nye superligasæson. Den hollandske forsvarsklippe har indtil nu lavet 388 afleveringer, og det er kun overgået af seks andre superligaspillere. Jesper Bøge er den Hobro-spiller, der har lavet flest pasninger, men han har kun lavet 241 afleveringer til sine medspillere.

Hobro ligger nummer otte i den bedste danske række, mens vi er placeret to pladser højere. Værterne er i øvrigt gode til at spille uafgjort, hvilket de har gjort fire ud af seks gange i denne sæson.

Hvis du har lyst til at støtte Striberne i udekampen mod Hobro på fredag kl. 19.00, så arrangerer den officielle fanklub, De Stribede, en bustur til DS Arena.

Der er stadigvæk pladser på bussen, og det kan du læse mere om her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik