Statistik inden OB – FC Nordsjælland
3F Superliga

Statistik inden OB – FC Nordsjælland

14 aug 2019

Fredag aften møder vi FC Nordsjælland på udebane, og her får du lidt talnørderi inden kampen.

Hvis man kigger i historiebøgerne, så har OB mødt Tigrene 50 gange. 24 gange har vi snuppet sejren, 11 gange er det endt uden en vinder, og 15 kampe er endt med en sejr til nordsjællænderne.

Holdet fra Farum har på det seneste haft det svært på Right To Dream Park. I deres seneste otte hjemmebanekampe i Superligaen har de spillet fire uafgjorte, tabt tre kampe og blot vundet en enkelt gang.

Nordsjællænderne har også haft det svært, når de har spillet hjemme mod Striberne. I de seneste syv opgør har OB kunnet gå fra kunstgræsset som sejrherrer fem gange, hvorimod farumgenserne kun har taget de tre point i en af de syv kampe.

Den nordsjællandske defensiv har været udfordret, når odenseanerne har gæstet Right To Dream Park. Vi har scoret mindst et mål i de sidste otte opgør og har gennemsnitligt fundet vejen til netmaskerne to gange i hver kamp.

Inden sjette runde af 3F Superligaen er den stribede offensiv bedst til at ramme mål. Jakob Michelsens tropper har ramt målet med 60 % af alle vores skud, hvilket har resulteret i ti mål.

Siden Sander Svendsen er kommet til klubben, har han været særdeles farlig foran mål. Efter fire kampe er det blevet til fire mål. Statistikken fortæller, at halvdelen af hans skud har fået netmaskerne til at blafre, og det seneste mål faldt mod Randers FC.

Striberne gæster Right To Dream Park på fredag kl. 20.00. Den officielle fanklub, De Stribede, arrangerer en bustur til Farum, og hvis du er hurtig, så kan du stadigvæk nå at komme med ved at klikke her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik