P3112852

16.03.2019 13:38

Bliv klædt på til søndagens kamp med et par statistikker om OB og Randers.

OB og Randers spiller på søndag deres sidste kamp i grundspillet i denne Superliga-sæson. Det sker på Nature Energy Park, og de sidste par gange OB har taget imod Randers i Odense, er det gået godt for striberne. I de seneste fem hjemmekampe mod Randers har OB vundet fire af dem og spillet en uafgjort. Sejrene er også kommet i hus i sikker stil, hvilket giver en suveræn målscore på hele 11-2, når man ser på de fem seneste kampe i Odense.

Striberne er generelt gode på hjemmebane. OB er det hold, der har lukket færrest mål ind på hjemmebane i denne sæson med kun ni mål i 12 hjemmekampe. Striberne har også vundet fem ud af deres seneste seks kampe på hjemmebane og har holdet buret rent i fire af disse.

OB og Randers er to hold, der er gode til at holde på deres resultater. Begge hold er kommet foran i tolv kampe i denne sæson. OB har holdt på føringen elleve gange, mens Randers har holdt på føringen i ni af kampene og spillet uafgjort i de sidste tre. Derfor lader det til, at det første mål i søndagens kamp kan blive særdeles vigtigt.

Randers og OB er gode til at holde målet rent. Randers ligger på en delt førsteplads med 10 clean sheets, mens OB har præsteret at gøre det ni gange. Samtidig er det kun FCM og FCK, der har indkasseret færre mål end OB’s 31 i denne sæson. Randers følger dog godt med i form af deres 33 indkasserede mål.

Troels Kløve har været i god form på det sidste. Han scorede det vindende mål mod AGF i mandags, der sikrede OB en tredjeplads i grundspillet. Den fysiske form har også været meget imponerende. I de seneste to runder har han været den spiller i Superligaen, som har løbet længst. I runde 24 løb han 13.380 meter, mens han i runde 25 løb 13.330 meter. Hertil kan det nævnes, at Casper Nielsen lå nummer tre i begge runder.

Det kan blive en kamp, hvor anden halvleg bliver den afgørende halvleg. Begge holder scorer mest i anden halvleg. OB har scoret 21 af deres 33 mål i de sidste 45 minutter, hvor Randers har scoret sytten af deres 29 mål her.