Statistik inden Silkeborg IF – OB
3F Superliga

Statistik inden Silkeborg IF – OB

12 sep 2019

På mandag er ventetiden forbi. OB spiller igen superligabold efter 17 dages kamppause, og her får du lidt statistik inden det kommende udebaneopgør mod Silkeborg IF.

Hvis vi tager et dyk i historiebøgerne, så har Striberne et overtag af sejre mod Silkeborg IF. Vi har spillet 67 gange mod silkeborgenserne, og her har vi vundet 30 opgør, mens de har vundet 20 gange. 17 kampe er endt uden en vinder.

Holdet fra Søhøjlandet har haft en svær start på sæsonen. De har fået tre point i de første otte runder og har endnu ikke oplevet at gå fra banen som sejrherrer. Derfor er Silkeborg IF også placeret nederst i 3F Superligaen.

Forklaringen på sidstepladsen kan måske findes i den silkeborgensiske defensiv, som har været særdeles udfordret. Der er blevet scoret 21 gange imod dem i de første otte runder, og det er mere end noget andet hold i ligaen. Særligt på JYSK Park har de rødblusede haft svært ved at lukke af bagude. De har i alle hjemmebanekampe lukket tre mål ind, og det er også dårligst af alle hold i ligaen.

I de første otte runder har størstedelen af vores mål været scoret med højre fod. Vi har scoret ti mål indtil nu, og syv af dem har været scoret med højre fod, mens to af målene har været scoret med venstre fod og et enkelt med pandebrasken.

I straffesparksfeltet er vi blandt de holdt, der har afsluttet flest gange på mål. Vi har haft 72 skud på kassen inde i feltet, hvilket kun er overgået af to andre hold i ligaen. Silkeborg IF har derimod kun afsluttet på mål 40 gange inde i straffesparksfeltet, og det er dårligst af i 3F Superligaen.

Slutteligt har Kent Nielsen haft det særdeles svært, når Silkeborg IF og OB har spillet mod hinanden. I de seneste tre kampe mellem Striberne og silkeborgenserne har Kent Nielsen kunnet gå fra banen som taber.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik