Statistikken siger mål på mandag

Statistikken siger mål på mandag

19 jul 2019

Mandag venter Lyngby Boldklub i 3F Superligaen, og vi har taget et kig på statistikken inden opgøret mod oprykkerne.

Mandag kl. 19.00 kommer oprykkerne fra Lyngby Boldklub forbi til sæsonens anden kamp i 3F Superligaen på Nature Energy Park, og her er der en god chance for, at der bliver annonceret mål på stadion. Ikke siden 1999 har vi spillet en målløs kamp mod Lyngby, og klubberne har immervæk mødt hinanden 23 gange efter det.

Seks ud af de sidste syv kampe mod Lyngby hjemme er i øvrigt blevet vundet, og vi har plaffet 19 mål ind i de kampe.

Sidst, Lyngby var i Superligaen, mødte vi dem fire gange og tabte ikke et eneste opgør. Det blev til to sejre og to uafgjorte i sæsonen 2017/18.

Vi er ret glade for at møde oprykkere og har vundet de seneste seks hjemmekampe mod de nye drenge i klassen i de sidste to sæsoner. Her har vi blot lukket tre mål ind i samtlige kampe.

Faktisk er vi ubesejrede i de sidste fem kampe mod oprykkere, hvor det er blevet til fire sejre og en uafgjort.

Efter sæsonpremieren mod F.C. København er Troels Kløve nu delt topscorer i 3F Superligaen med to mål, og han brugte kun tre forsøg på at plaffe sig ind på listen.

I det hele taget var vi ret afslutningsivrige mod de danske mestre. Således skød Bashkim Kadrii på kassen hele syv gange, hvilket er delt rekord i første runde, og vi var med 17 forsøg det hold, der bankede flest gange mod mål.

Dermed gav vi også vores tidligere målmand Sten Grytebust noget at lave i FCK-målet. Han måtte således strække sig hele syv gange for at redde et OB-forsøg, hvilket gav flest redninger i superligarunden sammen med blandt andet Lyngbys keeper Thomas Mikkelsen.

Vil du se os afslutte og forhåbentligt score igen, så mød op mandag kl. 19.00 på Nature Energy Park, når Lyngby Boldklub venter i 3F Superligaen.

Du kan købe billetter her, og hvis du gør det senest søndag kl. 19.00, sparer du kr. 40,- på billetten.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik