Statistikkerne før mødet med FC København
Superliga

Statistikkerne før mødet med FC København

26 apr 2019

Søndag gælder det FC København i Telia Parken, og vi kigger her på tallene inden mødet.

Striberne spillede en god kamp i det første møde med FC København på Nature Energy Park, men desværre gav det ingen point i en tæt affære, der endte 0-1.

Nu skal vi igen op mod dem i nationalarenaen, og her er det vigtigt, at vi får lukket af nede bagved. Her har Jeppe Tverskov været en god stopklods for modstanderne med 67 interceptions, 16 blokeringer og hele 119 clearinger.

Naturligvis skal vi også give den gas i den anden ende, og her har vi fat i en af Superligaens flittigste afsluttere i Bashkim Kadrii.

Han har hakket på kassen hele 19 gange i mesterskabsspillet, og han var på pletten mod FC Nordsjælland, da vi spillede 2-2 hjemme.

Vores nr. 9 har været involveret i 11 mål i denne sæson med 9 kasser og 2 assists.

Selvom Kadrii har et giftigt venstreben, så er det de højrebenede, vi skal satse på mod FCK. Ud af de 24 mål, de har indkasseret, er de 16 kommet via højreskøjten.

FCK har vist sig at være mest sårbare lige efter pausen og et kvarter frem. Det er her, de indkasserer flest mål.

Vi er til gengæld ret stærke sidst i kampen, hvor 38 % af vores mål bliver scoret. Her er vi skarpere end noget andet hold i Superligaen.

Og så skal vi lige huske at komme foran. Vi har nemlig ikke tabt i denne sæson, når vi har scoret det første mål på fremmed græs.