Annonce
Annonce
Stemningsafsnittet udvides og forbedres
Nyt fra OB

Stemningsafsnittet udvides og forbedres

07 dec 2022
Annonce

Når vinterpausen er slut, og det fynske fællesskab igen samles til superligabold på Nature Energy Park, bliver det med et udvidet stemningsafsnit, nyt capo-tårn og højtaleranlæg på Richard Møller Nielsen Tribunen.

Annonce

OB-familien er vokset, og i løbet af de sidste par sæsoner har vi mange gange måttet melde udsolgt på Richard Møller Nielsen Tribunen. Det har derfor været et stort ønske for stribede fans at få flere ståpladser på stemningsafsnittet, og i samarbejde med Odense Kommune og Odense Idrætspark udvider vi nu afsnittet til dobbelt størrelse, så cirka halvdelen af Richard Møller Nielsen Tribunen fremover udgøres af ståpladser.  

- Det sidste halvandet år har vi oplevet en utroligt positiv tilskuer- og fanudvikling. Især i denne sæson har der været stor interesse for Richard Møller Nielsen Tribunen, og derfor mener vi, at tiden er moden til en udvidelse. Vores stemningsskabende fanmiljø har haft et stort ønske om at få mere plads at arbejde med, og udvidelsen sker i tæt dialog og samarbejde med den officielle fanklub De Stribede og fangrupperingerne, der også hjælper med det praktiske arbejde, siger Morten Friis Nielsen, der er fankoordinator i OB. 

Det er midler fra stemningspuljen, der er med til at finansiere projektet, heriblandt de kr. 50.000,- som Albani donerede og øremærkede til udvidelsen af stemningsafsnittet i forbindelse med forlængelsen af deres hovedsponsorat i OB i november. 

Nyt og større capo-tårn 

Det er blevet populært at være i stemningsafsnittet, og flere fans kræver mere plads, men udvidelsen er ikke det eneste, som skal skabe et endnu bedre stemningsafsnit. 

- Vi skal fortsætte udviklingen af den aktive fankultur, og en afgørende forudsætning er flere stående fans. Udvidelsen er derfor et vigtigt første skridt, og sammen med vores fanmiljø arbejder vi hen over vinteren på en række initiativer og investeringer, som skal forbedre rammerne for den vokale opbakning, siger Morten Friis Nielsen. 

Det er således ikke blot stemningsafsnittet, der udvides, for i samme ombæring bygger det aktive fanmiljø også et nyt og større capo-tårn, som giver bedre muligheder for endnu mere stemning på Richard Møller Tribunen. I forlængelse af dette arbejdes der ligeledes på et højtaleranlæg til capo’en, så han nemmere kan råbe hele tribunen op. 

Arbejdet er allerede påbegyndt, og sæderne er ved at blive fjernet på Richard Møller Nielsen Tribunen, så der venter et nyt og udvidet stemningsafsnit til forårssæsonens første hjemmekamp søndag den 19. februar, hvor vi får besøg af Randers FC. 

Annonce