Annonce
Annonce
Støt Striberne i den første af to semifinaler mod SønderjyskE
Sydbank Pokalen

Støt Striberne i den første af to semifinaler mod SønderjyskE

22 apr 2022
Annonce

Kom med til sæsonens hidtil vildeste away-tur, når vi spiller første semifinale i Haderslev, hvor vi i fællesskab kan komme et skridt nærmere en pokalfinale.

Annonce

På onsdag den 27. april drager vi mod Haderslev til den første af to semifinaler mod SønderjyskE i Sydbank Pokalen.

Det er 15 år siden, vi senest var i pokalfinalen, og lige nu er vi kun én runde fra igen at stå der. Derfor er der rigtig meget på spil, når vi møder SønderjyskE i semifinalen i Sydbank Pokalen. Så der er god grund til at tage til Sønderjylland for at støtte striberne, og det er der mange fynboer, der er klar over.

Indtil videre har tæt på 800 stribede fans allerede sikret sig billet til den første semifinalekamp, så vi forventer et tætpakket udebaneafsnit på dagen, med et brag af en lydkulisse bestående af flotte fynske slagsange.

Det bliver et udebaneafsnit med knald på, og det stribede fællesskab, der krydser Lillebælt, kan forvente den hidtil fedeste away-tur i denne sæson.

Både Blok B og De Stribede sender fanbusser afsted til kæmpe fest i udeafsnittet for kun 100 kr. pr. person. Hvis du vil sammen med det stribede fællesskab til semifinaleopgør, så skynd dig at booke en plads, inden de melder udsolgt.

Du kan tilmelde dig Blok B’s tur her:

Du kan tilmelde dig De Stribedes tur her:

Vi opfordrer til, at du køber din billet i forsalg her, så du ikke kører forgæves til et udsolgt udebaneafsnit i Haderslev.

Annonce