Stolpe ud for U19 i årets sidste kamp
Nyt fra U19

Stolpe ud for U19 i årets sidste kamp

24 nov 2019

U19-drengene producerede pænt med chancer - og samtidig holdt de AGF fra fadet. Desværre var det stolpe ud for Striberne, der måtte nøjes med 0-0.

U19-Ligaen
Lørdag 23. november, kl. 12.30, Ådalen
OB – AGF 0-0 (0-0)

Kampens forløb:
U19-drengene spillede lørdag eftermiddag årets sidste kamp, da AGF var på besøg i Ådalen. Inden runden havde Striberne vundet samtlige kampe i Ådalen, og der var endnu ikke blev scoret imod drengene hjemme i Ådalen.

Fra første fløjt satte OB sig også på kampen mod AGF, og kampen blev kontrolleret med en masse boldbesiddelse på AGF’ernes banehalvdel. Der blev dog ikke skabt de helt store chancer fra de stribede spillere – og i den anden ende af banen formåede gæsterne heller ikke at spille sig igennem til de store chancer.

Første farlige forsøg i kampen kom fra ligatopscorer Max Fenger, der fik tilkæmpet sig lidt plads inde i feltet og forsøgte at sparke den fladt over i det lange hjørne, men en flot fodparade fra AGF-keeperen kom lige akkurat i vejen for forsøget.

I slutningen af første halvleg nærmede OB sig en scoring i forbindelse med et par hjørnespark, men AGF-forsvaret fik afvist, og så var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg intensiverede Striberne presset yderligere, og de blev mere nærgående AGF-målet. I den anden ende formåede gæsterne aldrig at udfordre Stribernes stærke defensiv, som så ud til at levere endnu et clean sheet.

Samtidig tydede det mere og mere på, at OB-drengene nok skulle gå sat en enkelt i kassen. Det viste sig dog, at effektiviteten manglede, og selvom Striberne kom til flere store chancer, så var enten AGF-keeperen eller træværket i vejen – på en dag hvor bolden ikke ville ind.

Kommentar fra Kim Engstrøm:
Vi manglede lige den sidste skarphed og kvalitet på den sidste tredjedel af banen, som der skulle have været der, hvis vi skulle lave det mål, der havde afgjort kampen. I den anden ende af banen holdt vi dem fra chancer over alle 90 minutter, og selvom vi ikke var fantastiske i offensiven, så havde vi alligevel den ene eller de to muligheder, som der skal til for at vinde en kamp, hvor man præsterer så stærkt defensive.

Overordnet set en fornuftig kamp – uden det var vores bedste i denne halvsæson. Det var bogstaveligt talt stolpe ud, men må samtidig erkende, at vi manglede kvalitet på den sidste tredjedel af banen. Når vi nu ikke kan vinde, så er det næstbedste trods alt 0-0. Dermed sætter vi endnu et point på kontoen, og vi holder fortsat lidt afstand til forfølgerne i toppen af rækken.

Nu må vi se, hvordan de øvrige hold klarer sig i de sidste kampe på denne side af nytåret, for at finde ud af, hvor stort et forspring, vi kommer til at indlede foråret med – men det er på minimum tre point.

OB’s holdopstilling:
Hans Christian Bernat – Christian Vestergaard, Daniel Obbekjær, Teitur Magnusson – Jonas Skytte, Jonathan Harboe (Valdemar Ibsen, 44.), Anders Klynge, Anton Stage (Rasmus Nissen, 57.), Lasse Skøtt – Max Fenger, Mikkel Michelsen (Simon Skøtt, 69.)

Næste kamp:
Lørdag 22. februar, kl. 12.30, OB – Vejle, Ådalen

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik