IMG_4763

24.11.2019 14:45

U19-drengene producerede pænt med chancer - og samtidig holdt de AGF fra fadet. Desværre var det stolpe ud for Striberne, der måtte nøjes med 0-0.

U19-Ligaen
Lørdag 23. november, kl. 12.30, Ådalen
OB – AGF 0-0 (0-0)

U19-drengene spillede lørdag eftermiddag årets sidste kamp, da AGF var på besøg i Ådalen. Inden runden havde Striberne vundet samtlige kampe i Ådalen, og der var endnu ikke blev scoret imod drengene hjemme i Ådalen.

Fra første fløjt satte OB sig også på kampen mod AGF, og kampen blev kontrolleret med en masse boldbesiddelse på AGF’ernes banehalvdel. Der blev dog ikke skabt de helt store chancer fra de stribede spillere – og i den anden ende af banen formåede gæsterne heller ikke at spille sig igennem til de store chancer.

Første farlige forsøg i kampen kom fra ligatopscorer Max Fenger, der fik tilkæmpet sig lidt plads inde i feltet og forsøgte at sparke den fladt over i det lange hjørne, men en flot fodparade fra AGF-keeperen kom lige akkurat i vejen for forsøget.

I slutningen af første halvleg nærmede OB sig en scoring i forbindelse med et par hjørnespark, men AGF-forsvaret fik afvist, og så var stillingen 0-0 efter de første 45 minutter.

I anden halvleg intensiverede Striberne presset yderligere, og de blev mere nærgående AGF-målet. I den anden ende formåede gæsterne aldrig at udfordre Stribernes stærke defensiv, som så ud til at levere endnu et clean sheet.

Samtidig tydede det mere og mere på, at OB-drengene nok skulle gå sat en enkelt i kassen. Det viste sig dog, at effektiviteten manglede, og selvom Striberne kom til flere store chancer, så var enten AGF-keeperen eller træværket i vejen – på en dag hvor bolden ikke ville ind.