Stor fremgang efter sæsonens første 26 runder

Stor fremgang efter sæsonens første 26 runder

19 mar 2019

Superligaens grundspil er færdigspillet, og efter alle hold har mødt hinanden to gange, indtager OB en øjeblikkelig tredjeplads i Superligaen – og det er ikke kun sportsligt, der har været fremgang at spore.

Efter Superligaens første 26 runder har Odense Boldklub det højeste pointsnit siden 2010/2011, og for første gang siden 2009 har vi vundet fem superligakampe i træk.

- Trænerteamet og den øvrige stab har med stor succes skabt et fundament, som spillerne kender, og det har givet vind i sejlene på banen. Det gjorde, at vi i efteråret var ubesejret i ni superligakampe i træk, og det har gjort, at vi nu har vundet de seneste fem superligakampe i træk, samtidig med at vi befinder os i semifinalen af Sydbank Pokalen, siger sportsdirektør Jesper Hansen og tilføjer:

- Sæsonen er dog endnu ikke færdigspillet, så det er nu vigtigt, at vi fastholder momentum, og bygger videre på det vi har præsteret. Med kvalifikationen til Mesterskabsspillet er det første mål opnået, og her vil vi selvfølgelig forsøge at vinde så mange kampe som muligt. Hvis det betyder, at vi ender med bronzemedaljer om halsen eller på anden vis kvalificerer os til europæisk fodbold, vil det være helt fantastisk.

Udenfor banen har der også været stor succes, og på Nature Energy Park har der ind til nu været en tilskuerfremgang på 16,7% i forhold til sidste sæson. OB er dermed den klub i Superligaen, der har oplevet den største tilskuerfremgang i sæsonen.

- Vi kan virkelig mærke, at Odense er ved at genopstå som fodbold-by. Det øgede tilskuerantal har skabt ny energi på lægterne, og vi kan ikke rose vores fans nok for deres fantastiske opbakning. Sammen med Albani har vi haft et skarpt fokus på vores fans-først-filosofi, fællesskabet og stadionoplevelsen. Den udvikling skal nu fortsætte, så vi får dyrket vores målsætning om at gøre vores hjemmebane til fynboerne fortrukne samlingspunkt, siger kommerciel chef Jack Jørgensen.

I forårets tre første hjemmebanekamp i Superligaen har tilskuersnittet været på 7.813 tilskuere, og med kvalifikationen til Mesterskabsspillet venter der nu en række attraktive modstandere, når blandt andre F.C. København og Brøndby IF i de kommende måneder gæster Nature Energy Park.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik