Stor interesse for årets første superligakamp
3F Superliga

Stor interesse for årets første superligakamp

30 jan 2020

Selvom der er over to uger til, at bolden atter ruller i 3F Superligaen, er der allerede nu stor interesse for årets første kamp, hvor vi tager imod Brøndby IF på Nature Energy Park.

Søndag den 16. februar kl. 18.00 er der endelig superligabold igen, når vi møder Brøndby IF i forårets første kamp. Her har en række af vores nye spillere mulighed for at få officiel debut i den blå/hvide trøje, og der er allerede nu stor interesse for kampen, som er et vigtigt skridt i kampen om at nå tops seks.

- Ofte oplever vi, at billetsalget er koncentreret omkring ugen op til kampen, men denne gang har vi kunnet se, at der allerede nu er godt gang i billetsalget. Websalget har på nuværende tidspunkt overgået flere af efterårets kampe, så det lader til, at fynboerne virkelig ser frem til, at bolden igen ruller i Odense, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Opgørene mellem OB og Brøndby IF har de sidste tre år gennemsnitligt trukket over 12.000 tilskuere til Nature Energy Park, og det tyder dermed på, at tendensen fortsætter. Seneste kamp mellem Striberne og de blå-gule trak over 14.000 tilskuere sidste år i maj, hvilket satte stadionrekord for sæsonen 2018/2019.

Har du endnu ikke sikret dig adgang til opgøret, kan du gøre det via dette link.

Her kan du også sikre dig sæsonkortabonnement, hvor du for kr. 69,- om måneden kan følge OB’s kampe i 3F Superligaen.