Stor interesse for braget mod Brøndby IF
Superliga

Stor interesse for braget mod Brøndby IF

15 maj 2019

Fredag aften overværede 8.724 tilskuere OB slå Esbjerg fB med 4-1, hvorefter vi tilbageerobrede tredjepladsen i Superligaen. Det har medført ekstra stor interesse frem mod Mesterskabsspillets sidste hjemmekamp lørdag den 25. maj, hvor Brøndby IF kommer på besøg.

De fynske fodboldfans har taget OB’s flotte resultater til sig, og hvor der i 2018 ikke var over 10.000 tilskuere til en eneste hjemmebanekamp, har der allerede to gange i 2019 været over 11.000 tilskuere, når OB har spillet hjemme på Nature Energy Park. Denne tendens fortsætter nu frem mod topopgøret lørdag den 25. maj, hvor vi både kan sikre os bronzemedaljer og en mulig returbillet mod Europa.

- Vi oplever allerede nu en stor interesse for hjemmekampen den 25. maj, hvor Brøndby IF kommer på besøg, og cirka halvdelen af billetterne til kampen er på nuværende tidspunkt solgt. Hvis man vil være sikker på adgang til kampen, vil jeg derfor anbefale, at man hurtigt sikrer sig billet til kampen, da stadion forhåbentligt bliver udsolgt, siger kommerciel chef Jack Jørgensen.

Hvis du køber din billet minimum 24 timer før kampstart, sparer du desuden kr. 40,- på billetprisen.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik