Stor opbakning til hyldest af Øens Hold
3F Superliga

Stor opbakning til hyldest af Øens Hold

02 nov 2019

I morgen flokkes unge fodboldspillere fra hele Fyn til Nature Energy Park, når Øens Hold skal hyldes i forbindelse med superligakampen mellem OB og Hobro IK kl. 14.00.

Tilskuerne er i den grad strømmet til Nature Energy Park i 2019, og billetsalget indikerer da også, at opbakningen til søndagens hyldest af Øens Hold bliver noget af et tilløbsstykke.

Øens Hold er et fodboldsamarbejde, der skal sikre og udbygge fynsk fodbolds position i toppen af dansk fodbold. Hele 109 klubber er med i fællesskabet, og der er et helt unikt sammenhold, som vi er både glade og stolte over.

Udover samarbejdet mellem spillere, trænere og ledere er det også muligt for de helt unge at prøve at være maskotter til OB´s superligakampe, være bolddrenge, få billetter, deltage i Energi Fyn Cup, spille opvisningskampe og meget, meget mere.

Flere spillere i vores trup som Oliver Christensen, Jens Jakob Thomasen og Mathias Greve er kommet til fra vores samarbejdsklubber, og vi glæder os til at se mange af dem repræsenteret på banen, inden kampen mod Hobro IK går i gang søndag d. 3. november kl. 14.

Øens Hold startede helt tilbage i 2003, hvor Energi Fyn var med fra første fløjt, og det betyder meget for selskabet at være en stor del af sponsoratet, fortæller kommerciel direktør Finn Andersen:

- Vi vil gerne støtte bredden i det fynske og gennem det, styrker vi også eliten. OB er fyrtårnet rent fodboldmæssigt på Fyn, og når man har sådan et samarbejde, så skaber det både værdi for den lille klub og hele regionen. Vi er stolte af at bidrage til talentudviklingen på Fyn, og vi er plads, hver gang OB spiller. Vi har været med siden starten, og vi har i den grad tænkt os at fortsætte. Det er dejligt at være en del af fællesskabet, og vi ønsker at være til stede, hvor tingene sker, siger han.

Og der sker faktisk en del ting på Nature Energy Park søndag. Udover den fortjente hyldest til Øens Hold vil Jonas Borring og Jesper Hjorth blive præsenteret som nye OB-ambassadører inden kampstart.

Der vil være Bold & Banko i vores Albani Fanzone, hvor der er mulighed for at vinde Match Worn-spillertrøjer. Husk også, at du i fanshoppen kan forudbestille legendetrøjen, som skal bruges i forbindelse med fejringen af ”Miraklet i Madrid”, når vi møder AaB d. 9. december og i udekampen mod FC København d. 16. december.

Derudover er der selvfølgelig også underholdning i Faxe Kondi Fanzonen, hvor der vil være ansigtsmaling, bold i panna-banen, og så kigger maskotten Victor også forbi og skaber god stemning.

Vi bliver mange på søndag, så kom i god tid. Grundet Odense Kommunes arbejde med letbanen kan der opstå kø, så det er endnu en grund til at troppe op og hygge sig med vennerne inden kampen.

Har du endnu ikke sikret dig billet til søndagens kamp, kan du spare kr. 40,- hvis du gør det senest lørdag kl. 14.00. I samme ombæring kan det anbefales at kigge på et sæsonkortabonnement, hvor du for kun kr. 69,- om måneden kan sikre dig fast adgang til OB’s kampe på Nature Energy Park.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik