Annonce
Annonce
- Stor ros til vores Akademi
Førsteholdet

- Stor ros til vores Akademi

28 jan 2019
Annonce

Jakob Michelsen var tilfreds med matchningen mod Legia Gdansk, og så var han også godt tilfreds med indsatsen fra de to 16-årige OB-spillere, Daniel Obbekjær og Gustav Grubbe.

Annonce

Mandag blev det til en sejr på 2-0 over Lechia Gdansk, og selvom striberne lavede et mål på hver side af pausen, så mener cheftræner Jakob Michelsen, at der var stor forskel på modstanden i de to halvlege.

- Det var en fin kamp mod to forskellige hold. Gdansk kom med A-kæden i første halvleg, og det var en rigtig god matchning, som skabte en lige og jævnbyrdig første halvleg, som ligeså godt kunne være endt uafgjort. Det var god knald på, masser af intensitet og i perioder god fodbold på en lidt tvivlsom bane, som hører til det hotel, Gdansk bor på. Som kampen skred frem, blev vi mere dominerende, og vi vinder alt i alt en fortjent sejr.

- Vi havde inden kampen lagt en plan for, hvor mange minutter hver enkelt spiller skulle have i dag, og den blev næsten holdt ned til den mindste detalje, så det er dejligt, siger Jakob Michelsen.

Det var anden træningskamp under træningslejren, og det var også den anden sejr – og faktisk også det andet clean sheet. I det sidste kvarter var to af de forsvarende spillere på OB-holdet faktisk U17-spillere, og de leverede en god indsats ifølge cheftræneren. Daniel Obbekjær er anden års U17-spiller, han kom også ind mod Pogon Szczecin, spillede i dag de sidste 20 minutter, mens hans holdkammerat på U17-holdet Gustav Grubbe, der netop et fyldt 16 år, og kun er førsteårs U17-spiller fik det sidste kvarter.

- Gustav og Daniel gjorde det fint. De har ydet en god indsats i ugen hernede. Både til træning og så er det også dejligt at se dem gøre det i kamp. Så stor ros til vores Akademi for at vi kan tage to nu 16-årige drenge med på tur, og at de kan være med på det fodboldmæssige niveau. Selvfølgelig har de noget, de skal lære, men andet ville også være underligt, når de er så unge, som de er, siger Jakob Michelsen.

OB spiller tirsdag den sidste træningskamp i Tyrkiet, inden truppen onsdag rejser hjem til Odense. Det sker klokken 14:00 (dansk tid) mod SK Rapid Wien.

Annonce