Annonce
Annonce
Store ambitioner om 10.000 fans i Odense
Nyt fra OB

Store ambitioner om 10.000 fans i Odense

23 sep 2021
Annonce

Når vi fredag den 1. oktober tager imod Vejle Boldklub på Nature Energy Park er målet, at 10.000 fans skal skabe en fodboldfest på tribunerne.

Annonce

Fodboldfeberen er for alvor ved at få sit tag i Odense. I OB har klub og fans længe arbejdet sammen om at forbedre stadionoplevelsen, og det mærkes tydeligt på stemningen til klubbens kampe, hvor mange nye og især unge fans har fundet vej til Bolbro og Richard Møller Nielsen Tribunen.

Det har givet klubben mod på mere, og derfor er målsætningen nu at nå 10.000 tilskuere, når vi fredag den 1. oktober får besøg af Vejle Boldklub i 3F Superligaen.

- Hvor det tidligere kun var kampe mod Brøndby IF og F.C. København, der kunne trække 10.000 tilskuere i Odense, så lykkedes vi før corona at få flyttet en kamp mod AGF med over den magiske grænse. Nu er turen kommet til Vejle Boldklub, der er det tætteste, vi i Odense kommer et lokalderby i 3F Superligaen, siger kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

10.000 tilskuere til OB – Vejle Boldklub er en meget ambitiøs målsætning, især da vi ikke kan forvente et fyldt udebaneafsnit med VB-fans. Derfor kræver det en ekstraordinær stor opbakning fra alle Stribede fans, hvis vi skal nå målet. Det bliver til gengæld en helt fantastisk oplevelse, som man ikke vil gå glip af, hvis det lykkedes.

- Jeg er overbevist om, at vi i OB har et top4-potentiale på tilskuersiden. Vi har gang i noget godt i Odense, og nu skal vi sammen tage det næste step. Sammen skal vi vise, hvad vi kan i Odense, når klubben, fansene og byen løfter i fællesskab, siger Jack Jørgensen.

Som optakt til kampen inviterer vi sammen med Albani til stor oktoberfest i Albani Fanzone, hvor der allerede fra kl. 17.00 er Happy Hour, ligesom en DJ vil sikre, at stemningen er i top, inden kampen sparkes i gang kl. 19.00.

Du sikrer dig billet til fredagsfesten og kampen via ob.dk/billet.

Annonce