6-1 Jeppe Runge, Næsby Boldklub
7-1 Law Tam Khu
8-1 Markus Jensen

Janus Holm Land, Hjalte Hemmingsen, Lauritz Dauerhøj, Law Tham Kuu, Malthe Lorentzen, Elias Hansborg, Théo Hansen, Magne Clement, Markus Jensen, Valdemar Grymer, Marcus McCoy, William Kjersgaard, Lucas Dyrelund, Sami Chawk

Forventningerne var inden opgøret store til de stribede drenge, der spiller med i toppen af U14 Liga 1, som de også skal gøre. Modstanderen fra Næsby var inden kampen placeret på en klar sidsteplads, hvor det indtil videre ikke var blevet til point for bysbørnene. Derfor var striberne naturligvis store favoritter, men lokalopgør har før voldt striberne problemer.

Det skulle dog vise sig, at det blev en stille dag på kontoret for striberne. Allerede ti minutter inde i kampen var den resultatmæssigt lukket, da Markus Jensen fulgte op på Elias Hansborgs tre scoringer inden og gjorde det til 4-0.

OB dominerede massivt i de første 35 minutter, hvor Næsby fortsatte med at være tro mod deres koncept. De ville spille rundt med bolden og forsøge at angribe OB – i stedet for bare at stå nede på egen mållinje, for så at høvle bolden væk, så snart den blev erobret.

Efter pausen var det spillemæssigt mere jævnbyrdigt, men resultatet kunne der ikke pilles ved, og det hele endte med en klar, stribet sejr på 8-1 over vores samarbejdsklub, Næsby Boldklub.