IMG_1218

15.06.2020 21:34

Striberne tog mandag aften til Jysk Park, hvor vi spillede første kamp i gruppespillet. Det endte med et stort nederlag.

Junior Brumado (34.)

På en varm sommerdag i Silkeborg gav vi bolden op og tog hul på gruppespillets første kamp. Efter tre minutter fik vi vores første chance. Lidt kombinationsspil i venstre side gav Jacob Barrett mulighed for at lægge bolden indover. Aron Thrándarson manglede lige den sidste halve meter for at kunne sende bolden i kassen.

Kort efter fik Silkeborg så truet lidt. Et fint gennembrud i venstre side og et fladt indlæg bagud resulterede i en kvalificeret afslutning som i sidste ende endte i målmand Sayouba Mandés favn. Fødselaren erstattede Oliver Christensen i dagens startopstilling.

Efter 12 minutters spil var det igen os, der bankede på døren. En pasning fra Barrett til Sander Svendsen på kanten af feltet, et drøn af et spark, men desværre også en redning fra SIFs keeper.

Efter 23 minutter fik SIF kampens største chance. Nicolai Vallys blev spillet fri inde foran mål, men Marco Lund stod som en mur og blokerede forsøget.

Efter 25 minutter fik Silkeborg et lidt klodset mål. Et fladt indlæg fra højre blev tæmmet i mål af Júnior Brumado. Hvis dommeren havde set den rigtigt, ville han formegentlig have underkendt målet. Det var nemlig Brumados arm, der styrede bolden i mål.

Herefter kunne Silkeborg bringe sig yderligere foran, og denne gang var der igen noget lusket over målet. Det lignede, der var offside på Vallys, og TV-billederne kunne også afsløre, at der var det.

Så skulle den stribede bus ud og køre. Efter 35 minutter burde vi også have fået reduceringen. Max Fenger chippede den elegant over SIF-keeperen, men blev dømt offside. Den unge angriber blev snydt for sit første Superliga-mål, da målet blev underkendt fejlagtigt.

Det blev den sidste store chance, der kom i første halvleg.

I anden halvleg startede Silkeborg godt ud. Det var Brumado, der kunne score sit andet mål i kampen. Han modtog bolden på kanten af feltet, vendte og placerede den hårdt og fladt i OB-målet.

Efter 52 minutter kunne SIF udbygge sin føring til 4-0. Mads Emil Madsen sendte en afslutning afsted med venstrebenet fra kanten af feltet, som passerede Mandé.

Herefter var det status quo i et kvarters tid. Vi havde bolden mest uden at komme til de helt store chancer. Efter uret passerede de 70 minutter, kom det lidt mere form i vores angreb, hvor det begyndte at ligne en reducering.

Det blev det dog ikke til. Vi lukkede lidt op bagi, fordi vi skulle fremad. Det resulterede i et hjørnespark til Silkeborg, hvor Emil Holten efter lidt klumpspil kunne bringe hjemmeholdet på 5-0.

Silkeborg kunne også bringe sig på 6-0. Indskifter Alexander Lind modtog et fladt indlæg, som han kunne styre i mål.

Jakob Breum og Moses Opondo var tæt på at score, men SIF-keeperen hev et par fine redninger ud af ærmet og kunne holde nullet.

Der skete ikke meget mere i kampen. Dommeren fløjtede af efter godt to minutters tillægstid, og kampen sluttede 6-0.

Rafael Pérez – Rasmus Carstensen, Frederik Alves Ibsen, Kees Luijckx, Frederik Møller – Mads Emil Madsen, Filip Lesniak (86. Shkodran Maholi), Mads Kaalund (75. Alexander Lind) – Nicolai Vallys (55. Jeppe Okkels), Vegard Moberg (75. Mark Brink), Júnior Brumado (55. Emil Holten)

Oscar Hedvall, Svenn Crone, Jeppe Okkels, Shkodran Maholi, Emil Holten, Mark Brink, Alexander Lind

Sayouba Mandé – Ryan Johnson Laursen (55. Jakob Breum), Jeppe Tverskov (71. Tarik Ibrahimagic), Marco Lund, Jacob Barrett Laursen (46. Jørgen Skjelvik) – Aron Elis Thrándarson (46. Kasper Larsen), Jens Jakob Thomasen, Troels Kløve, Mads Frøkjær-Jensen – Sander Svendsen (46. Moses Opondo), Max Fenger

Hans Christian Bernat, Kasper Larsen, Jørgen Skjelvik, Tarik Ibrahimagic, Daniel Obbekjær, Moses Opondo, Jakob Breum