Annonce
Annonce
Striber på landsholdet: ”OC” med debut og islandsk scoring
Landshold, Førsteholdet

Striber på landsholdet: ”OC” med debut og islandsk scoring

19 nov 2020
Annonce

Flere af spillerne fra førsteholdstruppen har været på landsholdstjeneste, og vi giver dig her det fulde overblik.

Annonce

Rundt om på kloden har landsholdene været i kamp i den seneste uges tid, og flere af vores stribede spillere har været i aktion.

Oliver ”OC” Christensen var som sædvanligt udtaget til U21-landsholdet, hvor han er fast starter, men da der var brug for ham på A-landsholdet slog han til med det samme.

Således fik han sin første landskamp hos seniorerne onsdag d. 11. november, hvor han tilmed brillerede med at holde buret rent i en dansk 2-0 sejr over Sverige.

Tirsdagen efter var han så tilbage på U21-landsholdet, som med 1-1 i Rumænien i den sidste kamp går ubesejrede igennem gruppespillet og helt suverænt er klar til U21-EM i Ungarn og Slovenien næste år.

Sveinn Aron Gudjohnsen prøvede lidt samme tur, idet han først var udtaget til det islandske U21-landshold. Her blev det til 73 minutter og en scoring i en fin 2-1 sejr over Irland ude.

Onsdag blev han så rykket op på A-landsholdet og startede ude, da Island i Danmarks Nations League-gruppe mødte England på Wembley. Det blev til et nederlag på 0-4 til islændingene, og Sveinn kom ikke på banen. Island slutter sidst i gruppen, mens Danmark blev nummer to foran England.

Jørgen Skjelvik kom med det norske A-landshold til Østrig, hvor man på Ernst Happel Stadion i Wien mødte topholdet i Nations League B Gruppe 1. Vores venstre back var med i hele kampen, som sluttede 1-1 på et sent østrigsk mål. Dermed slutter Norge som toer i puljen.

Annonce