Striberne har to træningskampe på plads

Striberne har to træningskampe på plads

18 maj 2020

Inden vi igen tager hul på 3F Superligaen, har vi fået aftalt to testkampe mod henholdsvis F. C. København og AaB.

Der er ikke lang tid til, at vi igen kan få lov til at spille superligabold, og derfor er det glædeligt, at vi har fået to træningskampe planlagt, inden vi gæster AGF mandag den 1. juni kl. 18.00 i 3F Superligaen.

Fredag kl. 13.00 møder vi F.C. København i Telia Parken, og tirsdag den 26. maj kl. 18.00 har vi generalprøve, når vi får besøg af AaB på Nature Energy Park

- Jeg ser frem til, at vi nu kan komme ind i næste fase af forberedelserne frem mod genoptagelsen af 3F Superligaen. Vi prøver at forberede os på en optimal måde, og det er derfor fedt, at vi har fået disse to træningskampe på plads. Spillerne træner godt, der er højt humør i truppen, og vi glæder os til for alvor at tage fat på turneringen igen, siger cheftræner Jakob Michelsen.

For at sikre gode forberedelser på træningsbanen har superligatruppen fået selskab af U19-spillerne Tarik Ibrahimagic, Max Fenger og Robin Østrøm samt U17-spillerne Marcus Alstrup og Jakob Breum.

Superligatruppen tager i morgen på træningslejr, hvor man bruger hotellerne i Odense Sport & Event, og der trænes i Nyborg.

Spillertruppen blev testet for corona-virus i sidste uge og skal testes igen onsdag. Ingen er testet positive for COVID-19.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik