Annonce
Annonce
Striberne på storskærm: Randers FC-OB
3F Superliga

Striberne på storskærm: Randers FC-OB

20 nov 2020
Annonce

Albani og OB inviterer til stribet fællesskab og stærk stemning, når vi viser udekampen mod Randers FC på storskærm i Jyske Bank Arena.

Annonce

Striberne på storskærm i Jyske Bank Arena vender stærkt tilbage allerede fredag d. 27. november, når vi møder Randers FC ude kl. 19.00. Dørene åbnes en time inden, og der vil være mulighed for at købe aftensmad og kolde drikke fra Albani i baren. Der vil også være mulighed for, at gøre en god Black Friday-handel i fanshoppen, da du kan spare op til 60% på udvalgt merchandise. Endvidere har vi også nogle fede præmier på højkant!

Albani og OB giver billetten. Hent din billet her!

- Vi savner i den grad fællesskabet med vores fans, og vi kan jo kun tilbyde 150 sæsonkortholdere og 150 sponsorer ad gangen at komme på stadion. Et storskærmsarrangement giver plads til omkring 400 personer, hvor alle corona-regler og protokoller er opfyldt. På den måde kan vi være endnu mere sammen om OB, og jeg er glad for, at det nu er lykkedes at samle fans både på søndag og næste fredag. Det er enormt vigtigt for os, at vi kan tilbyde vores trofaste fans at deltage i fællesskabet omkring klubben, og vi arbejder på at finde endnu flere måder at være sammen på, lyder det fra kommerciel chef i OB, Jack Jørgensen.

Søndag d. 22. november afholdte vi for første gang Striberne på storskærm i Jyske Bank Arena i forbindelse med en 3F Superligakamp i denne sæson, da vi mødte SønderjyskE. Her havde vi besøg af sponsorkonsulent og account manager i Odense Sport & Event, Sune Heilbo, som underholdte med historier fra sin tid som aktiv fodboldspiller i både OB og SønderjyskE.

Hvis du har spørgsmål til billetter eller arrangementet, er du velkommen til at skrive til os på billetter@ob.dk.

Hent din billet her!

Annonce