IMG_6785

10.04.2022 19:23

Dagens kamp i Lyngby bød på spænding til det sidste, da vinderen af kampen først blev fundet fem minutter inde i overtiden på mål af OB’s Charly Nouck Horneman.

U19-ligaen
Lørdag den 09. april, kl. 13.00, Sportsefterskolen Sjælsølund Kunstgræs
Lyngby - OB 1-2 (0-1)
0-1 Mathias Brems (39.)
1-1 Zean Peetz Dalügge (73.)
1-2 Charly Nouck Horneman (90+5.)

Lyngby: Gustav Styrbjørn Sand Westergaard (39.), Lucas Boel Hey (78.)
Max Isaac Ejdum (20.), Mathias Brems (51.), Luca Kjerrumgaard (68.), Aske Emil Berg Adelgaard (78.)

Med et gedigent aprilsvejr der både indeholdt sol, blæst og kulde var der lagt op til en kold affære for OB’s U19-drenge, da de i lørdagens kamp gæstede Lyngby. Striberne kunne med en sejr følge op på to flotte sejrer mod henholdsvis FC Nordsjælland og Brøndby i de to forgange weekender, og dermed lave et solidt hattrick. Trænerteamet havde ellers ændret i den vanlige fire-backkæde-formation til en ny tre-stopper-formation. En ændring der skulle vise sig at give pote.

Trods en meget lige første halvleg for de to mandskaber, var det alligevel de fynske striber der jublede først. Med knap fem minutter tilbage af halvlegen, blev der dømt straffespark til OB, da Magnus Saaby blev nedlagt i Lyngbyfeltet af deres keeper. Mathias Brems eksekverede sikkert på chancen og kunne sammen med resten af OB-holdet, gå til velfortjent pause med en føring på 1-0.

Til anden halvleg blev der skiftet tilbage til den vanlige formation, som U19-holdet hidtil har anvendt i de øvrige kampe i efteråret. Ændringen skulle lige bundfælde sig hos spillerne igen, hvor vejret også blev en faktor. Lyngby fik vinden i ryggen, og kunne derved lettere spille bolden fremad. Efter 73 minutter lykkedes det da også hjemmeholdet at udligne, da Zean Peetz Dalügge kort efter et Lyngby indkast via en OB-spiller sparkede bolden ind til 1-1.

Kampen gik frem og tilbage med muligheder i begge ender, men striberne nægtede at gå hjem uden tre point på kontoen. Begge hold kæmpede for sejren, men heldigvis (set med stribede briller på) blev det fynboerne der kunne tage den tredje sejr i streg.

Altid farlige Charly Nouck Horneman fik sparket bolden ind bag Lyngby-keeperen, og kunne i overtiden sikre sig sejren på 2-1 til det hårdt kæmpende OB-mandskab.

Næste weekend holder U19-holdet fri, hvorfor den næste kamp først løber af stablen i Haderslev mod SønderjyskE efter påske.