11.11.2019 16:22

OB tog en fortjent sejr på 3-1 over SønderjyskE i Reserveligaen her til eftermiddag.

3-1 Mikkel Hyllegaard (74.)

Matchen startede i dejligt solskin på Bane 2 i Ådalen, hvor SønderjyskE var på besøg i Reserveligaen. Striberne var klart bedst i starten, hvor vi havde bolden mest, og allerede efter 10 minutter var der kasse.

Lasse Skøtt spillede Anders K. Jacobsen i venstre side af feltet, og han lagde den faldt i modsatte hjørne. Herefter fik gæsterne et par chancer uden, at det dog blev farligt. I stedet blev det spænende i den anden ende, men Skøtts skud blev blokeret efter en halv time.

Fem minutter efter kom SønderjyskEs Peter Christiansen igennem, og han udlignede sikkert. vi sluttede dog bedst af, da Mathias Greve fik en stor chance, men det blev ved 1-1 efter første halvleg.

I anden omgang startede vi igen godt, og der var jackpot efter fire minutter. Igen var Anders K. på pletten, da han halvflugtede bolden, og så var der dømt stribet dominans. Julius Eskesen havde et glimrende skud, som Nikola Mirkovic reddede.

Kort efter spillede Greve AK fri, men SønderjyskE slap med skrækken. Indskiftede Mikkel Hyllegaard havde et godt forsøg, inden han med et kvarter igen efter et super opspil sendte bolden i nettaget til 3-1. Både Christian Vestergaard og AK havde chancer til sidst, men det blev ved de 3-1.

Dermed er OB nu nummer et i Gruppe 2 i Reserveligaen med ni point for fem kampe.

Assistenttræner Henrik Hansen sagde efter kampen:

- Det var en fortjent sejr. Vi var dejligt fremadrettede i vores forsvarsspil, hårde i duellerne, vi var chanceskabende og kreative og havde fart i vores spil på de rigtige tidspunkter. Vi scorede nogle flotte mål og kunne have scoret mere, så alt i alt var det en meget helstøbt præstation. Jeg er sikker på, at når vi ser deres mål, så er der nogle ting, vi kan gøre bedre. Men det var en dejlig sejr, hvor vi skiftede formation flere gange undervejs og stadig holdt et godt niveau. Det er en stor glæde, at de etablerede trækker et stort læs, og at akademispillerne byder ind med stor opportunisme og en lyst til at spille.