28.11.2021 11:23

Fredagens kamp i Ådalen bar præg af fredagshumør, hvor OB spillede gæsterne fra Esbjerg helt ud af banen med en gedigen 8-0 sejr, hvor Elias Hansborg kunne sætte fire flotte scoringer ind på topscorerkontoen.

8-0 Magnus Andersen (66.)

Til fredagens kamp i Ådalen, var der genvalg til samtlige i start-elleveren fra sidste weekends sejr på 4-2 hjemme mod Lyngby. Dette skulle vise sig at være et ganske godt træk, da fynboerne kørte Esbjergenserne helt og aldeles over med ”græstrimmeren”.

Vestjyderne var plaget af mange skader og en målmandskarantæne til fredagens opgør, men de startede alligevel kampen godt de første ti minutter, hvor de pressede hjemmeholdet.

Her slap Esbjergs pres så også op, da OB-topscorer, Elias Hansborg Sørensen, fik sparket et afrettet indlæg fra Marcus McCoy i kassen til 1-0.  Derfra fik det stærkt, og OB fortsatte med at køre på mod gæsterne.

Esbjerg kæmpede bravt, men striberne ramte virkelig dagen, og ved pausen stod der 5-0 – blandt andet på et hattrick af Elias Hansborg Sørensen.

Kampbilledet i anden halvleg ændrede sig ikke markant, hvorfor OB kunne række armene i vejret efter en storsejr på hele 8-0.