BSC Union Berlin

06.11.2018 13:49

Tonny Hermansens tropper tog tredje af ligeså mange mulige sejre da Union Berlin blev besejret 3-1.

Baltic Sea Cup

Tirsdag 6. november kl. 11:00, Kunstgræsbanen i Ådalen
OB – Union Berlin 3-1 (3-1)
9. min. Fisnik Aslani 0-1
12. min. Julius Eskesen 1-1
14. min. Mads Frøkjær 2-1
33. min. Mikkel Michelsen 3-1

OB’s startopstilling:

Sayouba Mandé (69. min. Philip Gejl) - Jonas Skytte (45. min. Gustav Grubbe), Daniel Obbekjær (69. min. Oliver Skolnik) , Anton Pedersen, Nicolai Skøtt (74. min. Anders Klynge) - Julius Eskesen (82. min. Valdemar Ibsen), Jonathan Harboe (73. min. Peter Clement), Yao, Mads Frøkjær - Rasmus Festersen, Mikkel Michelsen (69. min. Valdemar Kwasniak).

Bænken: Philip Gejl, Oliver Skolnik, Gustav Grubbe, Anders Klynge, Valdemar Kwasniak, Valdemar Ibsen, Peter Clement

Union Berlin’s startopstilling:

Lennart Moser – Jan Riecke, Lennart Maloney, Maurice Opfermann (71. min. Justin Reinhardt), Lukas Veith, Berkan Inaler, Berkan Alimler (71. min. Emir Gencel), Yasar Can Cinar (63. min. Tim Maciejewski), Leon Sitz (63. min. Daniel Eidtner), Berkan Taz, Fisnik Aslani (63. min. Jannes Werner)

Bænken: Tim Maciejewski, Luis Ludosan, Justin Reinhardt, Daniel Eidtner, Emir Gencel, Jannes Werner, Joels Möller

Tilskuertal: 57

Tirsdag formiddag bød striberne holdet fra Union Berlin velkommen til Ådalen, og der var også rejst en håndfuld tyske fans med op til Odense for at støtte deres hold. De skulle blive de første til at juble.

OB forsøgte i starten af finde rytme på kunstgræsbanen, og de spillede sig også frem til en halvstor chance, hvor bolden blev spillet bredt til Yao ude på venstrekanten, og han slog den ind mod Festersen, der desværre ikke fik et ordentlig træf på, og det endte med et målspark.

Union Berlin straffede snart derefter et sjældent uorganiserede OB-forsvar, hvor et indlæg fra højrekanten passerede et par OB-spillere og endte helt tilfældigt hos Union Berlins angriber, Fisnik Aslani, der stille og roligt kunne prikke den forbi Sayouba Mandé i det fynske mål.

Der blev talt med store bogstaver fra den stribede trænerbænk, og det satte gang i holdet. OB’s anfører, Rasmus Festersen fik fat i bolden og lagde den hårdt ind i pandebrasken på Julius Eskesen, der fik bragt balance i regnskabet ganske få minutter efter det indkasserede mål.

OB var ikke færdig med at køre rundt med Union Berlins forsvar. Jonathan Harboe brød en bold midt på banen og sparkede den ud til Yao. Han drev bolden frem og sendte en hård bold ind i feltet, men den blev blokeret af det tyske forsvar. Bolden endte for fødderne af Mads Frøkjær, der ikke tøvede med at smække til bolden. Lennart Moser i Union Berlin-målet havde ingen chance for at nå Frøkjærs afslutning, og OB'eren kunne dermed sikre en føring til striberne.

Føringen blev udbygget efter halv times spil. Julius Eskesen stod for OB’s hjørnespark, og han sendte den frem til første stolpe, hvor Rasmus Festersen sprang højest. Han sendte kuglen på tværs af målet og hen til Mikkel Michelsen ved fjerneste stolpe, der med et fremstrakt venstreben kunne sende bolden indover kridtstregen til 3-1.

Første halvleg fik ikke flere nævneværdige chancer, og OB kunne derfor gå til pause med en 3-1 føring, efter at have været bagud med 0-1 efter ti minutters spil.

Union Berlin kom ud til anden halvleg med mere energi, og de havde i sinde at score et reducerende mål. De havde lidt svært ved at holde på bolden i det opbyggende spil, og det resulterede i flere omstillingsmuligheder til striberne, hvor Mikkel Michelsen havde den største efter en times spil. Rasmus Festersen fik bolden fra en modstander, og han satte en kontra i gang. Det var en tre-mod-tre situation, hvor Festersen spillede den på tværs til Michelsen, der tog et træk ind i banen, men skuddet manglede både kraft og præcision, og den trillede en meter forbi venstre målstolpe.

OB tillod mere plads til de tyske gæster i de sidste tyve minutter af kampen, men det store spilovertag fik de aldrig rigtig udnyttet. Berkan Taz havde den største chance med et lille kvarter igen. Han var alene med OB-forsvaret, og han kom forbi sin direkte modstander med en veludført Laudrup-finte, hvorefter han trykkede mod mål, men Philip Gejl viste hurtige reflekser på stregen og kunne give et tysk hjørnespark.

Flere chancer kom der ikke, inden slutfløjtet lød, og striberne kunne puste ud og sejre den tredje sejr i Baltic Sea Cup efter en hård afslutning mod Union Berlin.