Stribet entreprenør bygger nyt i Ådalen

Stribet entreprenør bygger nyt i Ådalen

05 jul 2019

Når Odense Boldklub i 2020 tager et helt nyt superligahus i brug, er det en mere end almindeligt engageret entreprenør, der overdrager nøglerne. Det er netop blevet offentliggjort, at fynske NJ Gruppen har vundet udbuddet om at bygge OB’s kommende base i Ådalen.

Planerne er lagt, tegningerne er klar og tilladelserne givet til opførelsen af de helt nye faciliteter et stenkast fra Odense centrum. Mandag faldt sidste brik i puslespillet på plads, da det blev endeligt besluttet at opgaven med at opføre de nye faciliteter tilfalder totalentreprenøren NJ Gruppen.

NJ Gruppen står bag en lang række byggerier i hele Danmark, heraf flere i hjembyen Odense, blandt andre Sydbank, Vogterhuset og Rosenbæk Byport. Trods dette vækker nyheden større begejstring end normalt hos den erfarne bygherre, der desuden er mangeårig partner i OB’s sponsornetværk.

- Det er altid en sejr at vinde et udbud, men lige præcis denne opgave er noget helt særligt for os, fortæller direktør i NJ Gruppen, Jens Nissen og fortsætter:

- Vi er store OB-fans og enormt stolte over, at vi får lov til at bidrage til OB’s fysiske rammer og muligheder for at styrke den positive udvikling, klubben er inde i. Jeg kan garantere, at vi aldrig har haft hjertet så meget med i et byggeri, som det er tilfældet med det nye superligahus i Ådalen.

Også hos Odense Sport & Event, der ejer Odense Boldklub, er der glæde over, at opgaven er tilfaldet en af OB’s fynske støtter:

- Det vigtigste er, at OB får de absolut bedste faciliteter til den absolut bedste pris. Når det er sagt, så giver det os en rigtig god fornemmelse i maven, at vi overlader byggepladsen til en partner, der gennem alle årene har vist, at de vil OB og Odense. NJ Gruppen er ægte fynboer, og den slags kan altid mærkes, særligt i et samarbejde af denne størrelse, forklarer Enrico Augustinus, adm. dir. i Odense Sport & Event.

Den nye bygning i Ådalen fordeler sine 1025 m2 på to etager, hvori der findes alt, hvad et topprofessionelt mandskab behøver: trænerkontorer, omklædningsfaciliteter, taktikrum, fitness-lokale samt kontorer til en række administrative medarbejdere, der tidligere har haft til huse ved Odense Congress Center.

Byggeriet forventes at stå færdigt 1. marts 2020.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik