Stribet For Livet - på abonnement

Stribet For Livet - på abonnement

03 okt 2019

Hvis du gerne vil blive en del af de oplevelser, vi sammen skaber på stadion, kan du nu sikre dig fast adgang til alle OB’s hjemmekampe for blot kr. 69,- om måneden.

I stedet for at skulle betale for en hel sæson ad gangen, får du nu mulighed for at sikre dig et sæsonkortabonnement til OB’s hjemmekampe på Nature Energy Park. For en voksen koster et sæsonkortabonnement kun kr. 69,- om måneden, mens børn slipper med kr. 29,-

I den kommende måned får du på den måde adgang til hjemmekampene mod AC Horsens den 6. oktober og FC Nordsjælland den 27. oktober, mens du i næste måned sikrer dig adgang til OB – Hobro IK den 3. november og OB – FC Midtjylland den 25. november – alt sammen for kun kr. 69,- om måneden. Det er 3F Superligaens billigste sæsonkortabonnement!

Bestil dit nye sæsonkortabonnement her!

Se mere info om et nye sæsonkortabonnement her

Er du allerede sæsonkortholder?

Som sæsonkortholder er det nu også muligt at hente dit eksisterende sæsonkort ned på telefonen og bruge det digitalt. Følg blot guiden i det ovenstående link.

Er du allerede sæsonkortholder, har du først mulighed for at tilmelde dig abonnementstjenesten, når dit sæsonkort udløber efter sæsonens afslutning.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik