WhatsApp Image 2023-01-14 at 14.21.18

14.01.2023 13:59

Årets første træningskamp var mod vores samarbejdsklub fra Næstved Boldklub, som blev besejret med 1-0 efter en tidlig scoring af Yankuba Minteh.

OB: Mihajlo Ivančević (38.)

Årets første træningskamp blev spillet indendørs i Maglemølle Storhallen i Næstved, men fra kampens første fløjt var det dog ikke til at se, at vi var gæsterne.

Dommeren fløjtede kampen i gang, og ved kampens allerførste angreb kom netmaskerne bag Næstveds målmand til at blafre, da Yankuba Minteh afsluttede et gennemspillet i angreb i højre side.

Et kvarter efter var Yankuba Minteh nær blevet dobbelt målscorer, da Franco Tongya endnu en gang fandt ham med en stikning i dybden, men en årvågen Næstved-keeper forhindrede scoringen.

Næstved Boldklub viste dog også tænder, og efter en halv times spil kom de igennem i deres venstre side, hvorfra bolden blev spillet tilbage i banen til Mads Freitag, som dog afsluttede forbi målet.

Kort inden pausen havde Næstved nær fået en friløber mod Martin Hansens mål. Mihajlo Ivančević stoppede dog angriberen på midten af banen, og dommeren valgte at udvise serberen, som derfor blev erstattet af Bjørn Paulsen, da det var en træningskamp.

I pausen skiftede vi 10 mand, mens Bjørn Paulsen fortsatte på banen. Det betød, at spillet bølgede frem og tilbage fra anden halvlegs start, hvor det dog var Næstved, der først kom frem til en farlig afslutning, som Hans Christian Bernat flot reddede.

I den modsatte ende fik både Jakob Breum og prøvespilleren, Musa Juwara, truet hjemmeholdets mål, men afslutningerne var desværre udenfor målrammen.

Senere i kampen fik Mads Agger fra Næstved halvlegens hidtil største chance, da en lang aflevering fra egen banehalvdel pludseligt sendte ham alene med Hans Christian Bernat. Målmanden fra Morud kom dog godt ud og reddede afslutningen.

I kampens sidste minutter bragte Agon Mucolli minder om VM98, da han flot vippede bolden over forsvaret og frem til Musa Juwara, som uselvisk spillede bolden på tværs til Bashkim Kadrii, der sikkert sparkede bolden i kassen. Desværre var Bashkim offside, så målet blev annulleret, og kampen sluttede med en stribet sejr på 1-0.