WhatsApp Image 2022-11-23 at 13.41.56

23.11.2022 13:56

Eftermiddagens første træningskamp endte med en stribet sejr på 2-1 efter scoringer af Jakob Breum og Mads Frøkjær.

FC Nordsjælland: Oliver Antman (67.)

FC Nordsjælland blæste til angreb fra første fløjt, hvor de hurtigt testede Magnus Nielsen i målet, men den unge fynbo reddede flot afslutningen.

Efterfølgende satte vi os til gengæld på spillet, og efter få minutter med et stærkt, stribet pres, kunne Jakob Breum bringe os foran. Gustav Grubbe slog et skarpt indlæg fra højre, som Breum kom højest på og headede mod mål. Målmanden reddede hovedstødet, men Breum var først over returen, som han køligt sparkede i mål.

Kort efter fik Jakob Breum muligheden for at udbygge føringen, da Yankuba Minteh driblede bolden på tværs af banen til Breum, som hårdt presset afsluttede med venstrebenet, men målmanden reddede forsøget.

Senere serverede Yankuba Minteh bolden for en anden holdkammerat, efter han havde driblet sig fri på højrekanten og sendte bolden skråt tilbage i feltet til Mads Frøkjær, som resolut sparkede mod målet, men målmanden reddede forsøget.

Senere lykkedes det kortvarigt for hjemmeholdet at få bolden i nettet, da et indlæg havnede ved en nordsjællandsk angriber, som fra kort afstand headede mod mål. Magnus Nielsen reddede hovedstødet, men Mads Hansen var først over returen og sparkede bolden i mål. Heldigvis skete det dog fra en offside-position, så scoringen blev annulleret.

Inden pausen fik vi udbyggede føringen, da Yankuba Minteh kom igennem på højrekanten og sendte en hård pasning indover. Her kom Mads Frøkjær først på bolden, og han prikkede den sikkert i mål til pausestillingen 0-2.

FC Nordsjælland kom bedst ud af starthullerne fra anden halvlegs start, men heldigvis viste Magnus Nielsen imponerende prøver på sine evner, da han først reddede et langskud, og da han efter et hjørnespark flot reddede en afslutning fra kort afstand.

Vi svarede dog godt igen, da Emmanuel Sabbi erobrede bolden højt oppe på banen og sendte Yankuba Minteh afsted mod mål. Minteh trak ind i banen og afsluttede, men skuddet gik en snert forbi mål.

I løbet af anden halvleg skiftede vi en del spillere ud, og det ødelagde kortvarigt lidt af momentummet, så hjemmeholdet satte sig på spillet. Det havde Leo Walta nær udnyttet, da han afsluttede fra kanten af feltet, men stolpen bevarede den stribede tomålsfæring.

Vi truede dog samtidigt i den modsatte ende, hvor Agon Mucolli, Yanuba Minteh og Franco Tongya blandt andet satte en farlig omstilling sammen, men den endelige afslutning gik i sidenettet.

I kampens sidste minutter fik FC Nordsjælland pyntet på resultatet, da de kom igennem i deres højre side. Bolden blev tacklet, og flere striber protesterede for, at bolden efterfølgende ramte en nordsjællandsk hånd, inden den blev sendt tilbage i feltet til Maksim Stjopin, som uden chance for Magnus Nielsen sparkede bolden i mål til kampens slutresultat 1-2.

OB’s startopstilling:
Magnus Nielsen – Gustav Grubbe, Bjørn Paulsen, Mihajlo Ivančević (Jørgen Skjelvik, 52.), Aske Adelgaard  (Omar Jebali, 64.) - Jeppe Tverskov (Armin Gigović , 64.), Alasana Manneh – Yankuba Minteh (Ayo Simon okosun, 76.), Mads Frøkjær (Franco Tongya, 64.), Jakob Breum (Charly Nouck, 76.) – Emmanuel Sabbi (Agon Mucolli, 64.)

Bænken:
Sebastian Willie, Omar Jebali, Franco Tongya, Jørgen Skjelvik, Mohamed Kefin Kanté, Ayo Simon Okosun, Charly Nouck, Agon Mucolli, Tobias Slotsager

Torsdag den 1. december kl. 13:00 mod Lyngby Boldklub, Lundtofte BK (Ravnholmvej 11, 2800 Kongens Lyngby)