_MG_8569

07.05.2023 15:36

Det blev til sejr og rent bur til striberne i Søhøjlandet, da vi med 1-0 besejrede Silkeborg IF.

3F Superligaen, Kvalifikationsspil 2022/23
Søndag den 7. maj kl. 14.00, Jysk Park

Silkeborg IF – OB – (0-1)
0-1 Emmanuel Sabbi (33.)

Advarsler:
AC Horsens: Anders Klynge (62.)
 Yankuba Minteh (29.), Martin Hansen (63.)

Kampens dommer: Jonas Hansen

På en solbeskinnet søndag skulle striberne møde Silkeborg IF på Jysk Park. Starten af kampen blev en rodet affære, hvor begge mandskaber kæmpede med at finde melodien.

Efter en chancefattig start var det Silkeborg IF, der først bød sig til. Den tidligere stribe Anders Klynge kunne efter en halv times spil få netmaskerne til at blafre, men målet blev dog annulleret på grund af offside.

Silkeborg IF havde knapt nok nået at ærgre sig, inden Emmanuel Sabbi opsnappede en returbold efter et drøn fra Bashkim Kadrii, og for anden kamp i streg scorede Sabbi på et tørt resolut hug og bragte os på 0-1.

Det affødte et slutteligt pres fra Silkeborg IF, der sad tungt på boldbesiddelsen, og Martin Hansen var nødt til at diske op med en sand feberredning, da Tonni Adamsen var tæt på at bringe Silkeborg IF foran inden pausen, men det blev ved 0-1 til OB.

Striberne kom godt ud til anden halvleg, og spillet bølgede frem og tilbage, uden det blev til de helt store chancer.

Men efter tyve minutters spil var der fare på færde i OB’s felt, da Silkeborg på et hjørnespark fik bolden i nettet. Scoringen skulle dog til VAR-eftersyn, der viste, at der blev begået en forseelse på Martin Hansen, og målet blev annulleret.

Herefter skulle Silkeborg IF på ny jagte udligningen, men i stedet for var det OB, der kontrollerede kampen og forsvarede sig flot, hvor unge Tobias Slotsager fik vist sig frem med flere heroiske forsvarsaktioner.

Vi holdt stand og forsvarede sikkert sejren hjem, og kampen blev fløjtet af med et solidt 0-1-resultat.