WhatsApp Image 2022-11-17 at 13.56.04

17.11.2022 14:02

Vi tog i dag fra kunstgræsbanen med en 3-2-sejr efter en forrygende første time, hvor Mohamed Kanté, Max Ejdum og Agon Mucolli stod for de stribede scoringer.

Mathias Gehrt (26.)

Der var revanche i luften, da vi torsdag eftermiddag mødte vores onde ånd fra Pokalturnering, Nykøbing FC, på kunstgræsbanen i Ådalen.

Den udlejede OB’er, Luca Kjerrumgaard, gav bolden op, men der var ikke spillet mange minutter, før bolden endte for fødderne af striberne. Her blev Mohamed Kanté spillet fri centralt i banen, hvorefter han rundede den fremadstormende Nykøbing-målmand, inden han sikkert sparkede bolden i mål.

Senere fik Mohamed Kanté også muligheden for at udbygge føringen, da Valdemar Grymer spillede en skarp bold på tværs af feltet, men Kantés afslutning gik over mål.

Nykøbing FC fik også mulighed for at svare igen efter et frispark på siden af feltet. Herfra blev bolden slået mod det bagerste rum, men hovedstødet fra en falstring gik over mål.

Den næste scoring blev dog stribet, da bolden efter et hjørnespark endte for fødderne af Max Ejdum, der fra kanten af feltet hamrede den op mod målkrydset, og via overliggeren gik bolden i mål.

Striberne fortsatte presset, og inden pause sendte Alasana Manneh bolden hen til Jakob Breum, som desværre måtte se sin afslutning afvist af overliggeren.

I starten af anden halvleg fik Valdemar Grymer en gylden mulighed, da Mohamed Kanté frækt spillede ham fri med hælen, men Grymers afslutning blev reddet af målmanden.

Senere fik dagens fødselar, Jakob Breum, også mulighed for at udbygge føringen, da Agon Mucolli spillede ham fri på kanten af feltet, men skuddet gik en snert forbi målet.

Kort efter var det dog Agon Mucolli selv, der udbyggede føringen, da han fik chancen fra ellevemeterpletten, efter der var begået straffespark på Mohamed Kanté.

Tremålsføringen holdt dog ikke længe, for kort tid efter var det i den anden ende af banen, dommeren pegede på straffesparkspletten, og her scorede Oliver Baltzer uden chance for Mads Eriksen i målet.

Det lykkedes endnu en gang for Oliver Baltzer at reducere, da bolden efter en omstilling lidt tilfældigt havnede for fødderne af falstringen, der fra kort afstand sparkede bolden i mål til kampen slutresultat, 3-2.