Stribet støtte: Sådan kommer vi videre med jeres hjælp
3F Superliga

Stribet støtte: Sådan kommer vi videre med jeres hjælp

12 jul 2020

Søndag kan vi spille os videre til næste runde i jagten på en Europa League-kvalifikation, når det gælder returkampen mod Randers FC. Vi håber på jeres fantastiske opbakning på lægterne.

Lørdagen bød desværre på et 1-2 nederlag mod Randers FC i den første playoffkamp i første runde, men vi har stadig en god mulighed for at komme videre til anden runde, og vi vil fighte til, skrueknopperne falder af for den chance.

Returkampen sættes i gang søndag d. 19. juli kl. 16 på Nature Energy Park, og der spilles med reglen om udebanemål. Derfor var Max Fengers scoring i Randers ret vigtig, da en 1-0 sejr kan sende Striberne videre. Det var i øvrigt resultatet, da man mødtes i grundspillet i Odense.

Skulle kampen slutte 2-1 til OB, skal vi ud i forlænget spilletid, og er resultatet stadig det samme efter 120 minutter, så må man ud i en straffesparkskonkurrence for at finde vinderen. En sådan var vi i sidste år i kvartfinalen i Sydbank Pokalen, hvor det blev til en sejr over Esbjerg fB.

Den samlede vinder af disse to opgør mellem OB og Randers FC skal møde AC Horsens i anden runde af playoff om at komme videre til Europa League-kvalifikation. Vinder man samlet disse dobbeltopgør, venter der en spændende finale mod nummer tre fra mesterskabsspillet om den eftertragtede plads.

Der er med andre ord masser at spille om endnu, og vi håber, at rigtigt mange af vores fans vil give os den ultimative støtte på Nature Energy Park på søndag. Spillerne, klubben og byen har brug for jer, og vi vil love at kæmpe indædt og til sidste fløjt for logoet på brystet.

Sæsonkortholdere kan allerede nu sikre sig billet til det vigtige opgør ved at klikke her.