Annonce
Annonce
Sundhedssektoren opgraderes
Nyt fra OB

Sundhedssektoren opgraderes

21 jan 2022
Annonce

Sundhedsstaben i OB omfatter to fysioterapeuter på fuldtid og to læger på deltid, men nu tilknyttes der også en massør på deltid, da Mustapha Lamnaouar vender tilbage til Ådalen.

Annonce

I 12 år har Mustapha Lamnaouar været massør i OB, og nu vender han retur til Ådalen, da vi opgraderer i sundhedsstaben. Spillerne har haft et ønske om at opgradere på den daglige behandling i forbindelse med kampe, og derfor har vi nu tilknyttet Mustapha Lamnaouar på en aftale, hvor han som udgangspunkt vil være i Ådalen to dage om ugen. Her skal han stå for massøropgaverne, mens vores to fysioterapeuter, Thomas Almestrand og Daniel Borgen, vil have fokus på deres kerneopgaver.

- Særligt to dage før kamp – og dagen efter kamp - er der rigtig meget at se til i vores afdeling, hvor der er stort behov for meget behandling, når musklerne skal løsnes op. Derudover skal vi fortsat have fokus på skadesbehandling og skadesforebyggelse, og derfor har spillerne haft et ønske om, at der kom yderligere et sæt hænder ind i Ådalen, i de perioder hvor der er ekstra travlt. Så det er rigtig godt, at Mustapha bliver en del af teamet to gange om ugen, siger Daniel Borgen, der er cheffysioterapeut i OB.

Sundhedssektoren er allerede et større team, og derfor har vi bedt Daniel Borgen om at beskrive, hvordan vores setup i den sundhedsfaglige sektor er bygget op.

- I sundhedssektoren har vi to fuldtidsfysioterapeuter, Thomas og mig; og vi er her alle dage, hvor spillerne er her, ligesom vi på nogle af deres fridagene også møder ind, hvis der er behov for behandling. Derudover har vi netop tilknyttet en massør i form af Mustapha, som har været her tidligere. Derudover har vi vores to læger; en praktiserende læge, Daniel Roosen, der primært tager sig af sygdom og diverse ting i den forbindelse, og så har vi Thomas Haller, som er ortopædkirurg, som er mere i bevægeapparatet, så de supplerer hinanden super-godt. Derudover har vi nogle eksterne behandlere i form af kiropraktorer, så vi er ved at være en stor enhed, der fungerer rigtig godt som et samlet team, siger cheffysioterapeut, Daniel Borgen med et smil.

Sundhedssektoren er en vigtig del af spillernes forberedelse; både når det gælder skadesforebyggelse og træning, og derfor er det også en vigtig prioritering for klubben.

- I bund og grund er vi her for at hjælpe spillerne, så de er klar til at kunne træne og spille kamp. Det gør vi både via behandling, men også via træning – uanset om de er skadede eller i træning - så der er en masse ting at arbejde med, slutter Daniel Borgen.

Mustapha Lamnaouar havde første arbejdsdag i dag, hvor han igen hilste på spillere, trænere og den øvrige stab.

Annonce